Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferencz Yolanda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szárnyal a miniszterelnök fotóalbumának kiadója, jól megy az őt támogató civilszervezeteknek, kedvenc oligarcháinak és szeretett felcsúti polgármesterének, barátjának takarékszövetkezete megmenekült az államosítástól, sógorának családjával pedig senki nem mer ujjat húzni.…..
Ferencz Yolanda 2013.10.28 13:09:57
@Csokonai Vitéz Műhely:

Most már nincs oka " Tiborcznak panaszkodni " alaposan tele tömték. Hogy hogy lehet milliókat, milliárdokat, csak úgy előrántani, mint Tiborcnak annak idején egy falatra sem telt. Ezt a "tudományt" kellene megosztani.
Ferencz Yolanda 2013.10.28 13:17:33
@csak egy néző: ...Na erre, már nemcsak a szavam, de a lélegzetem is eláll. Ilyen bunkó , emberek / ? / megjegyzését közölni. Annyi intelligencia nincs benne, mint Mackó sajtban a brummogás. A " stílus, maga az ember "
Tízmilliárdos nagyságrendű közpénzt nyertek útfelújításra az elmúlt 1-2 hónapban a legmenőbb magyar építőipari cégek, köztük a Közgép, a Strabag és a Swietelsky. kép: falramentaparlament.tumblr.com Kicsivel több mint 10 milliárd forintot kapott hét építőipari cég…..
Kedves felhasználóink!A hétvégi Indapass verzióváltás sajnos a terveinkkel ellentétben még mindig tart. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, hogy nem tudjátok maradéktalanul elérni jól megszokott szolgáltatásaitokat. A probléma megnyugtató megoldásán jelenleg is dolgoznak…..
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) által rendezett, Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra című nemzetközi konferencián kedden felszólalt Kövér László, az Országgyűlés elnöke is, aki pártjához hűen most is hiteles nyilatkozatot tett a "félelmetes…..
Ferencz Yolanda 2010.09.23 10:35:02
@LouiS: Nem az zavarja a tisztelt urakat, amit irnak, hanem látható, hogy a BAL oldal tömörűl és ez jelent valamit,mégpegig azt, hogy a Baloldal főltámadott!!! Nem tidják a szánkat befogni, mert vagyunk elegen, akik mellett ott áll AZ EMBERI JOGOK BIZOTTSÁGÁNAK Nyilatkozat!! ( 19. § )-a