Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#Nicole#

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel az előzetes a feketét síró Madzsával indult, bevettem egy Seduxent a hogyvót előtt, biztos, ami zicher alapon. Ha Alehandró megint énekel neki, levágom a fejem tetjét egy műanyag késsel. A nyitójelenetben Emó és műír ackentusos csaja szenveleg, sajnálom a nagy tulok…..
hogyvolt Hősök 2x02 - Gyíkok 2008.06.19 11:04:00
Azzal kezdünk, hogy Emó, akinek a haja már teljesen normális, és csak megszokásból hívjuk így, egy ír kocsma ír székéhez van kötözve kínai kötéllel, és a Star Trek Enterprise egyik szereplője locsolgatja egy vödör vízzel. Emó a klasszikus "amnéziás vagyok, bazmeg"…..
Akkor ide kattintva kérjen tanácsot a bölcs géptől. Don B azonnal küldött egy másik hiperlinket, amiből kiderül, ilyen már volt politikaiban, magyar fordításban is, de az azért kevésbé vicces. ..
Nyúlfarknyi hogyvolt lesz ez kérem szépen, funkcionális, képmentes és tömör, készülünk az eheti fináléra, ami ismét a megszokott terjedelemben kerül majd ki, valamikor szerda este környékén. Emó NEM röbban fel (mecsoda meglepetés), így Clairemackó elteheti a mordályt, mi meg…..
#Nicole# 2007.07.31 11:48:32