Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosolina

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
rosolina 2011.06.15 15:16:17
@pacska: Köszi szépen, ez nem derült ki számomra, vagy nem olvastam el minden kommentet. Szerinted akkor én most megnyugodhatok?
rosolina 2011.06.15 15:26:16
@Uzi: Hááááááát? Azért nem túl jó, ha tényleg több, mint 100k-s kütyüről kiderül, hogy már olyan "régi", hogy nem is frissítenek, pedig csak néhány hónapja van meg. Egyébként + igazad van: telefonálni lehet, súlyos hibája nincs, akkor meg mehet amíg bírja.... :) Tényleg: nem is voltam izgatott. Biztos csak a meleg...
Üdv.
Fefe lőtte ezt a remek magyarnak látszó cseh tejfölt az Auchanban, ami szintén rádobott egy lapáttal az illuzióra. A tejföl dobozán alapból az a bullshit, hogy magyar ízek - nemzetközi minőség, de ez azért talán tényleg túlzás:A csatolt fotó a Dunakeszi melletti Auchan…..
A Zugügyvéd is  különösen kedveli a gépjárműadót, főként mióta teljesítmény szerint vetik ki.  Az alábbi levéllel kapcsolatban még az a kérdés is felvetődik, hogy az önkormányzatok miként kezelik az oly divatos sufni- és chiptunningot? T. Zugügyvéd! A levelet…..
Nem szoktunk sajtóközleményeket egy-az-egyben lehozni, de miként a rabszolgaként dolgoztatott afrikai kisgyerekek sem tudják visszadobni a folyómederbe a csiszolatlan gyémántdarabokat, úgy mi is behódolunk végzetünk előtt, engedünk a csalfa élvezetnek, és teljes szélességben,…..