Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ric28

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már egy articsókát kaptam elő próba képbeszúrásra, akkor ideteszem azt a képet, amikor kivirágzott. Ilyet még életemben nem láttam. Mintha haja nőtt volna az articsóka virágnak. Gyönyörű kék színű, és olyan selymes, mint egy vizsla szőre (bár azt már régen simogattam).…..
Ric28 2010.08.09 15:49:21
A hazai lakosság fele nem fogyaszt naponta gyümölcsöt, pedig minden ajánlás szerint legalább 40 dekagramm előnyös lenne a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében - mondta Pados Gyula, a Táplálkozási Fórum elnöke a szervezet tudományos…..
Egy elgondolkodtató cikk: A zöld tea jótékony hatását az emberek évezredek óta ismerik, különösen az ázsiai országokban. Egy ősi kínai közmondás szerint: „Inkább három napig étel nélkül, mint egy napig tea nélkül”. Egy csésze zöld tea akár 200 mg-nyi katekin…..
A nappalok rövidülnek, egyre hidegebbé válik az idő, kezdődik a megfázások és az influenza időszaka. Sokan kezdenek ilyentájt C-vitamint szedni elővigyázatosság gyanánt. A kutatások azonban azt mutatják, hogy a vitamin-pótlás közel sem nyújt olyan mértékű védelmet, mint pl.…..