Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilfa

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..
Szilfa 2007.07.31 13:59:23
Oolvastuk a "Gyorshajítóverseny Hajdúszoboszlón" című cikkét, Kedves Péter!
Miszerint alkalmazottunk nem adta az Ön kezébe a 20 Ft. visszajárót. Miután hasonló jellegű reklamáció még nem fordult elő éttermünkben, ezért feltételezem, hogy ez a gesztus a dolgozó részéről nem volt szándékos és ezért Elnézését kérjük a történtekért Éttermünk és a dolgozónk nevében is.
Észrevételeire reagálva engedjen meg részünkről is néhány megjegyzést:
Hajdúszoboszló Európa egyik legkedveltebb üdülőhelye. Rengeteg túrista megfordul városunkban és a mi Éttermünk is arra rendezkedett be, hogy kielégítse minden kedves vendégének igényét. Idézve leveléből: " a kiszolgálás ipari mértékben zajlott" - itt valószínűleg arra gondolt, hogy minden dolgozónk gyorsan és a lehető legpontosabban lássa el a feladatát. Az Önt kiszolgáló fiatalember - idézem: " egy közepesen tiszta, bizonytalan eredetű ( valószínűleg török), a magyart néha értő, a fekete munkát v.színűleg hírből sem ismerő alkalmazott"- Nos, ez az ember, egy Tuniszi állampolgár évek óta Mo.gon dolgozik, Éttermünkben már második éve, szezonálisan, hivatalosan, munkaszerződéssel. A magyar nyelv esajátítása köztudottan az egyik legnehezebb, ezért töri a magyart.
Aki éttermünk bármely részében étkezik, fel kell készülnie arra, hogy több nemzetiségű emberrel kénytelen sorban állni, és ezáltal érintkezni is!
Idézem: " Sokadiknak álltunk be a sorba egy rakás lengyel és német mögé" " ami egy iszonyatos tulok lelőhelye is" - A további trágár szavak, mellyekkel az alkalmazottunkat illette " mosdatlan idegenlégiós" " Török ninja" minden jóérzésű ember számára meghökkentőek, hiszen Magyarország sok más Európai országgal együtt sok-sok nemzetiségű embernek biztosít munkát, és megélhetést, hirdetve ezzel, hogy a RASSZIZMUS IDEJE LEJÁRT!

A Szilfa Étterem