Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindfuck

56 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nagyon rövid kis téma jutott most eszembe, hogy olvasgattam a híranyagokat, miszerint 1. Nemzeti Miniszterelnökünk Kínában tartózkodik. Szimpla diplomáciai útról van szó, mely során a világkiállításon megjelenő országok vezetői tiszteletüket teszik a fogadó országban, de…..
 Igaz ugyan, hogy az önkormányzati választás kampánya még csak döcög, hiszen péntekig kopogtatnak a cédulákért nagy rössel, az MSZP elkezdte egyik nagybecsű városában a bujtatott kampányt. Szeptembertől a szegedi lakcímmel rendelkezők kiválthatják a Szeged Kártyát,…..
          Mint minden blogger, jómagam is rárepülök más blogger bejegyzéseire. Az Okospista eddig is bent volt a látómezőben, ha nem is napi olvasásra, de alkalmilag megtekintettem lapját/lapjukat. A mai stílusuk azonban több, mint…..
Agy-fasz 8 hazaáruló tanév 2010.08.28 20:10:00
 A már egyszer, nem is oly régen megidézett Hoffmann Rózsa államtitkár asszony beszédével megnyitotta az I. Nemzeti Tanévet. A NEMZET nagy megkönnyebbülésére, hiszen gyermekeik (magam gyermektelen lévén nem ragozhaték másként) 8 keserű, magyartalan, nemzetietlen, hovatovább…..
 A Magyar Kétfarkú Kutya Párt fővárosi 7. kerületi polgármester-jelöltje az Egyenes beszéd című műsor vendége volt. A műsor során a párt és a jelölt programját mutatná be, azonban ahogy azt már megszokhattuk, olyan burkolt kritikát kapunk a magyar belpolitikai életről,…..
 Elhunyt egy magyar katona Afganisztánban, a szállító konvojon ütöttek rajtuk. Az egységet a HMMWV, köznapi nevén a Humwee-járművek járművek szállították. A tragédia utáni miniszteri sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, nem a szállítójármű volt a haláleset és a többi…..
 Megyeszékhely belvárosában egy már csak műemlék jelleggel működő zsinagóga (II. világháborús deportálások után nem volt "szükség" rá vallási megközelítésből) mellett buszmegálló, azon egy reklámtábla. Mindegy a tábla maga, a graffiti, illetve a felirat,…..
mindfuck 2010.08.25 09:18:19
@kzsé: Nem vagy lázító, a gond az, hogy a kevésbé iskolázott emberek hajlamosak elhinni azt, amit az okosok beszélnek. Befogadó nemzet vagyunk, akik még mindig a Nagy Vezér után mennek.
A dühöngés meg szerintem teljesen jogos, hogy lehetnek ekkora faszok, hogy még azt se tudják leírni, amit akarnak. Ne légy náci, ha nem megy
 Kedves Államtitkár asszony! Elolvasván a püspökladányi tanévnyitóját összegző cikket, eme arctalan és névtelen formában közölném, pontonként sorba véve az én kis személyes nézeteimmel egyeztetve, mit is láték kifogásolhatónak vala az Ön nyilatkozatában. 1.…..
Agy-fasz Schmuck dalra fakad 2010.08.25 09:07:00
 Foglalkoztam már a nem szokványos kampánytechnikával, amit Schmuck Andor alkalmaz a főpolgármesteri posztért folyó harcban. Ugye élesedik a verseny, a cédulagyűjtés 9 nap múlva lezárul, addigra meg kell szedni magunkat, kopogtatni bőszen. Hogy mozgósítsa az otthonülő…..
 Az örök életre szóló Nemzeti Együttműködési Tervben nincsenek gondok. Nem lesz szükség internetre, ennyi televíziós csatornára, csak a Viktor 1 fogja az adást szolgáltatni, persze hétvégén csak foci, hétközben meg este hírek, mert akkor kell elmondani, mi…..
Agy-fasz Felfogás 2010.08.22 09:43:00
 Nagyon csípem, mikor közeledik bármiféle kampány, mert a családban egyből engem kezdenek kérdezni, kire KELL szavazni. Annyira jó látni, hogy a már bőven nagykorú demokráciánk ilyen középkorúakat/időseket tart számon, a régi jó szokásokkal beidegződve. A…..
       szilvalekváros hájas                az hajszárító..
Agy-fasz Pózolj gyerekkel 2010.08.20 16:51:00
 Lassan, de sajnos biztosan be fog indulni az őszi önkormányzati választás kampánya. Élesítik a politikai taposóaknákat, a személyes lejáratás sem fog a padláson kuksolva várni a következő nagy dobásra. Mindenekelőtt a kevésbé ismert, nem mainstream politikusok…..
Agy-fasz Lövések a Tescoban 2010.08.20 07:07:03
 Információk szerint a Váci úti Tesco-áruházban lőttek meg 2 biztonsági őrt tegnap. Két gyanús férfi az üzletben a sorok között édességet evett és lopott, ezek után a biztonságiak bekísérték őket az őrség szobájába, ahol a zsebek kipakolására szólítottak fel.…..
Agy-fasz Fejadag 2010.08.18 19:16:06
 Nem győzöm hangoztatni, nem jó nekem emberek közé menni, csak csalódom embertársaimban. A vasútállomás melletti Penny Marketben állok sorba, előttem egy talpig terepmintás testesebb és szagosabb középkorú úr. Fején terepmintás sapka, csak hogy teljes legyen az…..
Agy-fasz Őszi jóslat 2010.08.18 11:25:02
 Keserűen indult a mai reggel. Hírekre vadászva látom ám, komoly áremelések várhatóak az élelmiszerek területén. A zöldség- és gyümölcsfélék 20-25 %-kal, ezek konzerv- és mélyhűtött készítményei 10-15 %-kal drágulhatnak. A kenyérfélék a termés 35 %-ának…..
Agy-fasz Való Világ 2010.08.18 07:45:08
 Kemény dolog a kereskedelmi televíziózás. Állam bácsi nem pumpálja beléjük az adóforintokat, verseny van, harc a nézőkért, a "mindegy, milyen műsorral érjük el a sikert"-már bemutatták nekünk is, nem is egyszer. Mit csináljon egy jóravaló kereskedelmi csatorna,…..
 Augusztus 20. a nyakunkon, de az emlékezete a pár arra érdemesnek elmarad. Idén a kormány nem óhajt kitüntetéseket osztogatni, a közeli kormányváltásra hivatkozva, miszerint nem volt idő összeírni a listát. Az érintetteknek megnyugtatásul közlik, október 23-án lesz az…..
Agy-fasz csakazértis Sólyom 2010.08.17 10:18:51
 Új szelek fújnak, köztársasági elnök ment, köztársasági elnök jött, az álmok megmaradtak. Schmitt Pál beiktatása új időszakot jelent Sólyom László életében, ha csak az elnöki teendők elmaradását vesszük alapul. Sok kis bosszúság érte a mi volt elnökünket, ha…..
Agy-fasz Orvosok a hálapénzről 2010.08.17 08:51:00
 Valahogy örök divat a hálapénzt szapulni (ahogy én is tettem), létjogosultságát és szükségességét igazolni is tudja a rendszer. Azonban most készült egy felmérés, ami kissé boríthatja a papírformát. A felmérés kevésbé érdekes adatai, melyre orvosok…..
Agy-fasz Pózolj palesztinnal 2010.08.17 08:32:00
 Olyan világot élünk, amikor egy-egy fénykép másodpercek alatt körbeérhet a bolygón, a közösségi portálok és az internet korában ezen nem is kell csodálkozni. Azon annál jobban, hogy a személyes felelősség-vállalás nem követi a technikai fejlődést. A mai kor egyik…..
Agy-fasz MSZP - lájkolod? 2010.08.16 17:10:16
 Szanyi Tibor sajtó(tajt)/táj/ékoztatón jelentette be, a zöld programmal induló párt piros lájkokkal tenné magát népszerűvé a fiatalok körében. Az előző bejegyzés témája után egy másik ötlet-lenyúlás, csak most globális méretű ötletet sajátítottak…..
Agy-fasz Copy Paste-Körök 2010.08.16 16:06:00
 A honi politikai mozgósítás modernkori vállfajainak eddigi legsikeresebbje, a fideszes Polgári Kör-mozgalom le lett nyúlva, mint ötlet. Kedves MSZP-s agytrösztök, akik még üzemelnek a pártban, úgy gondolván, hogy ez jót tesz a szavazóiknak és (elsősorban) maguknak, életre…..
 Sok nő él-hal azért, hogy megfeleljen a pasik ízlésének. A megfelelési kényszer plasztikai műtétek sorához vezet, főleg a mell-nagyobbítás a divat. Forint milliókat sem sajnálnak azért, hogy feszes, telt, testidegen melleket alakíttassanak maguknak. Vannak azonban olyanok,…..
Agy-fasz Igényesség odabasz 2010.08.16 13:05:15
 Ismét tanúbizonyságot nyert azon tételem, nem szabad emberek közé mennem. Legújabb megbotránkozásom az emberi igénytelenség felett friss élmény, amint hazaértem, leültem, hogy begépelhessem sokkhatásomat. Történt ugyanis, hogy sétálok hazafele az uszodával szemközti…..