Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cloudysky

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Életveszélyes tankolás 2011.03.25 08:51:00
Tamás olyan helyzetben került veszélybe, amelyre talán legkevésbé számítana bárki is. Ki gondolná azt, hogy egy autópálya felhajtón figyelnie kell esetleges nem várt akadályra. Az Ő levele bizonyítja azt, hogy mostantól mindenki nyitott szemmel, és fokozott figyelemmel közelítse…..
cloudysky 2011.03.25 18:21:29
@vuk_: "kozuti veszelyeztetes" ebben meg tudlak cáfolni, ugyanis engem lakott területen belül 90nel gázoltak el (10éve) és minden amivel a muksókámat vádolták 'gondatlan' volt, emberélet, közúti stb... szerinted a gyerekek akik petárdát dobálnak az autópályára (felüljáróról) nem meggondolatlanul veszélyeztetik a közlekedés biztonságát? :)off
cloudysky 2011.03.25 17:53:07
@vuk_: mivel az illető semmilyen eszközt nem vett igénybe, hogy jelezze járműve helyét (ez alapvetően probléma, amit még az tetőzött, hogy a szóban forgó útszakasz beláthatatlan) ezért a felelősség nagy része őt terhelte volna. Mint már korábban említettem, a gyorshajtás ez esetben bagatel. valószínűleg kapott volna a posztoló is, de nem ő váltotta volna ki közvetlen a balesetet. hozzá kell tennem, hogy a felhajtón nem lehet úgy megállni, hogy ne lógjon be a forgalmi sávba (konkrétan a fent említett helyre gondolok)
autózz! Látni és látszani 2010.12.20 20:09:20
Jó kis összetett posztot terveztem kitenni mára, de alaposan legyűrt valami vírus, úgyhogy nem nagyon van erőm sokáig a monitor előtt ülni. Témaindítónak viszont kiváló lesz Szélvész Szarvas levele, akinek feltűnt, hogy elég sokan nem használnak semmilyen világítást az…..
Engem tegnap munkába indulás után egy perccel egy régi fehér merci majdnem oldalba kapott balaról jobbkezes kereszteződésben, még szerencse, hogy balra is szoktam nézni, ilyen helyen is, pont az ilyenek miatt. A sofőr mentségére legyen mondva, hogy miközben elhaladt előttem, intett…..
cloudysky 2010.08.12 20:56:13
@CavanyuSukor: ,,Az mennyire fair, hogy pl egy Váci útból, ami kb 20 méter széles (saccoltam), kapnak 2x2 métert a gyalogosok, jó esetben 2x0.5 métert a bringások, a maradék 15 métert meg kisajátítják maguknak az autók? A rendelkezésre álló felület 3/4-ét! Nem ártana ezen elgondolkodni egy kicsit!"

hehe :D ez megmosolyogtatott... Azért van nagyobb helye az autósoknak, hogy az út szélén haladó bringásokat ki tudják kerülni :D
Mellesleg halkan megjegyezném, hogy nagyon sok ember a reggeli csúcsban azért megy kocsikázni, hogy bejusson a munkahelyére, hogy miért autóval? Nos, a magyarázat a hülye ember számára is igen könnyen megérthető: mert olcsóbb és megbízhatóbb, mint a tömegközlekedés.
Én Vác mellett élek már 27 éve, 3 évvel ezelőttig vonatoztam és utána
átszálltam bkv-ra, az árral akkoriban nem sok gondom akadt, de a rendszeres késések akkoriban megkeserítették az életem, mostmár drága is a vonat (21000Ft) és késnek is. A bkv bérlet árát inkább nem kommentálom, ami ha jól tudom 9600Ft. Ennyi pénzből egész hónapra kifutja az üzemanyag pénzem és a késés miatt sem kell idegeskednem az állomáson. ENNYI!