Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birtoklo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sukitore blog Bevadulva 2010.04.30 20:38:17
Most sem erotikus bejegyzés következik, inkább elmélkedés, ami a témája miatt inkább ide való, mint az Életlapokra vagy az Életíróra...Ha már szex, akkor bele a közepébe: miért van az, hogy az utóbbi időben szinte olyan nőkkel találkozok, melyek inkább a vad, már-már BDSM…..
birtoklo 2010.09.01 21:18:31
bdsm.varnyu.com
Én inkább ezt ajánlom, nem olyan száraz, mint a fent említett oldal...

A BDSM-ben az a jó ( azt szeretem ) hogy átélhetem, átélhetjük a párommal az ősi férfi-nő szerepeket, ösztönöket, vágyakat. Nem kell alakoskodni, szirupos "oda vagyok a másikért" dolgokat játszani, hanem a legmélyebben elrejtett énünket is megmutathatjuk partnerünknek. A nyafogós divatlibák, és a szemránckrémet használó antiférfiak korában igen erős kapocs közöttünk, hogy egyaránt lenézzük a nyögvenyelős, de trendi kapcsolatokat, amelyekben ha megkaparjuk kicsit az arany mázat, akkor felcsap a sz@rszag... Kölcsönösen csalják, becsapják és a háta mögött még le is nézik párjukat, ám ha együtt megjelennek valahol, akkor majd' felfalják egymást a q nagy szerelemben. Mi minden szeretetünket, vágyunkat, de dühünket, haragunkat is levezetjük a "játékok" során. Kölcsönös bizalom, és tisztelet van közöttünk, mert már mindketten láttuk a másik erősebb-gyengébb, fényesebb vagy épp sötétebb oldalát. Nincs hazugság, nincs alakoskodás, CSAK MI VAGYUNK.
Kifogást a legkönnyebb keresni, hogy miért NE csináljunk valamit. Most úgy gondoltam, hogy összeírok pár lehetőséget, hogy miért NE szexeljünk itt vagy ott, és elképzelhető, hogy a lista később még bővülni fog... Lássuk tehát!..
birtoklo 2010.08.07 19:09:43