Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagybaconi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, akkor elmondanék egy igaz történetet, ami egyik álláskereső ismerősömmel esett meg egy tehergépkocsi-vezetői állásinterjún. Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy a történet nem a rádiókabaré legutóbbi adásából maradt ki, hanem a valóságban történt…..
Hétes, az ország legnyomorúságosabb cigánytelepe: Napi találós kérdés: Hány tányéros tévé látható a képen? A havi előfizetési díjat csekken fizetik a DIGI-nek, vagy banki átutalással? Hétes, az Ózd melletti "gettó": 40 szociális bérlakás, 400…..
Nagybaconi 2010.08.27 16:33:57
@Irish whiskey:
"Én csak azokat a tisztességes embereket sajnálom akik az ilyen fertőzött(infected) területen élnek"

A fertőzött körzetekben élők többsége (segítség híján) próbál alkalmazkodni és becsicskul (stockholm-szindróma). Külön súlyosbítja a helyzetet a médiából és az állam felől érkező pécé agymosás.
Ismerkedjünk meg V. Sándor 29 éves monorierdei lakossal, aki társaival együtt kifejezetten aktív volt az elmúlt években. Amit a rendőrség kijelentő módban ír róluk:(Figyelem, a szereplők és történetek nem a képzelet szülöttei) "2008. december 19-én a délelőtti órákban…..
Nagybaconi 2010.08.26 23:07:31
@virgo:

Hagyjátok már azt a Tent Cityt! A legkeményebb büntetés a szigorúan kontrollált egyedüllét és a semmittevés. A mindennemű fizikai és szellemi tevékenység tiltása. A Tent City-s kommunák és a kőbányás mókák tartalmat adnak az elítéltek életébe, akik a közösségi léten keresztül sokkal könnyebben viselik a szabadság hiányát. Régebben láttam egy filmet (szatírát), csak arra a részre emlékszem, amikor két faszi volt kiszögezve a cella falára, egymással szemben, és nagy ritkán bejött a foglár, és szembe köpte az egyiket. Erre a másik rab elkeseredve felsóhajtott, hogy "mázlista". Mármint a szembe köpött társát tartotta szerencsésnek, mert havonta egyszer leköpték. Vele a kutya nem törődött.
Nagybaconi 2010.08.26 23:25:05
@arlequin:

Hidd el nekem, hogy a Csillagból bármelyik életfogytos megcsókolná a kezét annak, aki áthelyezné őt a Tent Citybe. Amit írtam, azt nem magányból tettem, hanem - többek között- egy olyan ismerős ügyvéd elbeszéléséből, aki gyakran megfordul fegyházban, és érdekli a téma ezen része.
Nagybaconi 2010.08.26 23:28:47
@arlequin:

Tudomásom szerint a Tent Cityben nem olyanok "ülnek", akik miatt egyre többen követelik (jogosan) a halálbüntetés visszaállítását Európában. Az Usában nem campingeztetik a death row-osokat, hanem olyan körülmények között tartják őket, mint mondjuk nálunk a Csillagban.
B-oldal TOP50 gitár-album EVÖR 2010.08.07 07:40:00
A Gibson.com közétett egy listát, melyen a legjobb gitár-albumok szerepelnek, számszerűen 50 korong. Az egy dolog, hogy nem tudnám pontosan definiálni, hogy tulajdonképpen mi is az a 'gitár-album', de az például örömteli, hogy nem csak Gibson-userek és pályaművek szerepelnek a…..