Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazsigazdi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mellékelem Gáspár kutyám havas orrát, amit tegnap sikerült lefotóznom. Gáspár másfél éves vizslador kiskutya, akit Józsikának is nevezünk és mindannyiunk szíve-csücske!! Tudom, hogy előbb kellett volna felébrednem a havas-állatos akciótoknál, de ha egyszer most túrt…..
"Így tud aludni Panka, a 9 hetes vizsla baba" - írja Emese..
Úgy vagyunk a Jobbik helyesírásával, mint egykori szóvivőjük, Király András füvezési szokásaival. Magunk is bűnösök lévén, nagyon nem ugrálhatunk. De mivel a magyar kis- és nagybetűkre vonatkozó szabályokkal már sikerült megismertetnünk a legmagyarabb pártot,…..
gazsigazdi 2010.08.17 14:41:55
Gyanakszunk, hogy itt egyfajta fotoshop-hatás érvényesül, de néhány fotóügyi szakértő szerint nem. Az is elkézelhető, hogy nem is etet, hanem enni készült, mindenesetre szerintünk cuki.A kép a Northfotó képügynökségtől érkezett, és egy mandarinréce, vagyis Aix galericulata…..
Egy kisfiú ejtette be a gorillákhoz véletlenul a Nintendóját, amire le is csapott az egyik. Valószinüleg Donkey Kongozik.  Itt találtam...
gazsigazdi 2010.08.12 21:16:13
  "Nyári lovas képeinket szeretném megosztani veletek. Izlandon készültek,a lazuló lovakról. Az izlandi lóról néhány szóban: a legszembetűnőbb különbség a magyar lovakhoz képest, hogy alacsonyabbak, zömökebbek (130-150 cm magasak). Szeretnek a földre lefeküdni, amint…..
gazsigazdi 2010.08.08 11:04:43