Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MateDomi

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felerősödött és a végéhez közeledő változások természetesen kihatnak az ember fizikai testének, ‘hagyományos’ érzékelésének változására, fizikai tüneteket is produkálhatnak. Lehetséges, de nem feltétlenül szükségszerű tüneteket. Az itt olvasható szintenkénti besorolása és sorrendje az érzékelés,…..
MateDomi 2023.01.28 07:45:05
Ma reggel arra ébredtem, hogy habár egyre többen és egyre inkább hajlamosak vagyunk lekapcsolódni a hamis énről és a hamis én* konszenzusos (maja, káprázat, illúzió) világáról, annak minden kellemetlenségével és fájdalmaival erőteljesebb "tapasztalat", mint bármikor korábban...

Erőteljesen influenza szerű tüneteim vannak, eddig a mellkasomban, a szívem felső táján (ahol a koszorúerek vannak) egyre erőteljesebb fájdalmaim vannak, de tegnap a fájdalom, mint a bolygó hollandi, össze-vissza járkált a hasüregemben és a mellkasomban...meg-meg állt, és csak súrolással - masszírozással csillapodott, múlt el, és/vagy ment tovább...

A koponyámban, leginkább hátul a nyakszirtem fölött, de elől a homlokomban, eléggé gyakran erőteljes nyomást - feszülést tapasztalok...

Minden, a lenti írásban leírt tűnetet tapasztalom, talán csupán annak kivételével, hogy gyűlnének Körülöttem a hasonszőrű, egymást támogatni hajlamos - hajlandó és azt meg is tevő emberek*...

*habár vannak támogató emberek, de azok majdhogynem soha nem veszik figyelembe, hogy annak az embernek, akit támogatnak, hogy lenne megfelelő-jó-hasznos a támogatásuk, csupán rátolnak az emberre mindent, amit jónak látnak, jónak hisznek, de ha az adott ember bajba kerül, annyit mondanak, hogy: "Én megmondtam, és sokan mások is MEGMONDTÁK."

Máté Domokos. 2023.01.28. Kárpát-medence, Pest Vármegye, Kerepes.
Az utóbbi időben nehéz lelki válságokat éltem meg, kerestem a kiutat. Személyes elkötelezettségem, hogy megtaláljam a módját, hogy örömben éljek, a dolgaimat úgy igazán értelmesen, és szívből intézzem és elkerüljem az átveréseket! Ma este, beszélgettünk Emil öcsémmel…..
Ki vagy mi él túl mindent és minden esetben? A versengő, a mindent és mindenkit legyőzni, leigázni kívánó, vagy az együttműködő - az alkalmazkodó, aki egységben él (a valódi*) önmagával, a többi emberrel, és a természettel egyaránt? A versengés és a konfliktusok…..
Ez a videó inkább szomorú, mint vicces, persze ha valaki húsz év után sem tanul, akkor haljon meg, de izé, ez egy jó szándékú ember itt, szóval sajnálod. Pedig nyomta a mosogatós Amway-t, megcsócsált egy csomó algát, és beszedett egy valag étrendkiegészítőt is, de a gyomra…..
Organo Gold Aranyélet! Ahol aranyat érnek a termékek, ahol aranyat ér minden percnyi befektetett munka, ahol az egészség és a boldogság a megszokott létállapot! Tudom, hogy téged egyáltalán nem érdekel sem a kávé se az MLM, sem egy jó kis mellékfoglalkozás, éppen ezért nem is…..
Felelősséget vállalok a "sikeredért"!A "felelősség" nálam nem hibáztathatóságot, sokkal inkább azt jelenti, hogy felelősséget vállalok arra, hogy a "vezetésemmel" te is "vezetővé-sikeresé" válsz! Még mielőtt csatlakoznál hozzám, olvasd el az alábbi sorokat, és csak akkor…..
Nincs pénze? Nagyon rossz Önnek? Kilátástalan a jövője? Változást-javulást szeretne? Mi lenne, ha mindig lenne elegendő pénze? Lehetséges, hogy van megoldás. Az Empower Network küldetése egyszerű Annyi emberhez, amennyihez csak egyáltalán lehetséges, eljuttatni a termékeiket, a…..
OBAME - Örömteli, Boldog, Átverésektől Mentes Élet Kövesd nyomon! Kövesd nyomon, hogy mit vagyok képes kihozni, egyetlen megfontolt "döntésemből"! Döntöttem arról, hogy nem csak Vágyom - Akarom, hogy örömteli, boldog, átverésektől mentes legyen az életem... Döntöttem…..