Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takács Anikó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem olyan rég nyílt meg az Ourstyle Boutique, ami egy virtuális showroom magyar tervezők számára. Barangolhatunk a ruhák és kiegészítők között, könnyen válogathatunk és megrendelhetjük hőn áhított magyar tervezőnk ruháját. Hogy kedvet kapjatok, itt van pár összeállítás az…..
Takács Anikó 2010.08.07 11:38:09
Szisztok! Takács Anikó ruhatervező vagyok. Azért bátorkodom ide írni, mert végigolvastam a kommenteket, és tetszik, hogy különösen őszintén írtok. Kíváncsi vagyok a véleményetekre az általam tervezett ruhákat illetően. Ha van kedvetek, nézzétek meg: www.sallala.hu/ani/

Még soha nem kértem idegenek véleményét, van törzsvevő köröm, akiknek természetesen tetszenek a hétköznapokban jól hordható, csinos kis darabjaim. Az áraimat illetően az abszolút mindenki által megfizethető kategóriát tartom fontosnak, nem tervezői árakat szabok, mert nem a ruhaállványoknak és az akcióknak dolgozom, hanem az a legnagyobb öröm számomra, hogy valóban hordják a ruháimat, hétköznapi emberek, munkába, randira, családi eseményekre.

Szívesen venném, ha megnéznétek a weboldalamat, ami nem túl fashionizált, hanem szerintem könnyen áttekinthető, és normél 38-40-es méretű lányok a modellek, akiknek valóban tervezem a ruháimat.

Köszönöm minden kedves kommentelőnek, ha hozzászól, és kritizál. Fontos ez számomra.

Takács Anikó
ruhatervező