Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bela_ba

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   "megvetem az ön nézeteit, de az életemet adnám azért, hogy kifejtehesse" Voltaire, a liberalizmus atyja     "Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a…..
bela_ba 2010.08.07 08:41:31
@smartdrive:

Helo!

"az a 60 millió elég nagyvonalú becslés, de ez mindegy is..."

Ugye tudod, hogy egy ilyen kijelentéssel nagyon vékony jégen táncolsz? Én a helyedben eltávolíttatnám, mielőtt feljelentenek: 269/C. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Gondolom nem óhajtod vitatni, hogy az Internet nagy nyilvánosság. A "60 millió elég nagyvonalú becslés, de MINDEGY IS..." pedig jelentéktelen színben feltüntető, ráadásul eléggé dehonesztáló is.

Tényleg a saját érdekedben írom, gondolom nem akarsz évekig bíróságra mászkálni ilyenek miatt. Gondolj bele, még ha fel is mentenek mennyi idő, költség... Vannak olyan rasszisták, akik megteszik veled, és utána még ők akarnak majd jófiúnak látszani.

Szóval szerintem keresd meg az első moderátort, és töröltesd ezzel együtt.

üdv