Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lekvárosbálna

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Századik 2011.12.29 19:54:00
 Mégiscsak meglett a 100! A Microsoft kiadta az MS11-100 jelű javítócsomagot, melyben a tegnap tárgyalt DoS sebezhetőség mellett három másik problémát javítanak az ASP.NET keretrendszer Forms Authentication komponensében - emiatt a javítás besorolása kritikus! Az első ezek…..
Az alábbi kritikát BeniMan küldte, köszönet érte. Szögezzük le mindjárt az elején a Szárnyas Fejvadász nem egy könnyen emészthető film. Talán ez az oka annak hogy 10 évenként ha egyszer találkozunk vele a Magyar tv csatornák kínálatában. A film megértéséhez,…..
lekvárosbálna 2011.05.29 13:53:51
@efes: ne haragudj ha félreérthető voltam apokaliptikus műfaj alatt világvége sci-fit értettem(atom, vírus, idegenek stb), persze hamar kiderült, hogy ez a film nem az, valaki írta, hogy 'darknoire' a hangulata vagy mi:)
na ha darknoire akkor már inkább alien3, ott nyomasztva voltam:)
Persze hatalmas respect Scottnak, abban az időben azzal a technikával teljesen rendben van, nem bántom én,,,,senkit nem bántok, csak picit több pörgést vártam, de lehet csak a magyar cím vitt félre:)
 A mait Csehszlovák Kém barátomnak köszönhetjük (köszönjük), aki a csehszlovák focival foglalkozó, provokatív dotoho mellett Prága legjobb, legértékesebb kocsmablogját, a Sercsecset is rendszeresen istápolgatja.   - Petikeeee, hülyegyerek! Hány narancsot…..
lekvárosbálna 2010.11.05 05:09:54
Mától a T-Mobile-nál megvásárolható a Samsung Galaxy Tab és ne legyenek kétségeink, sajnos itthon is drága. A készülék új előfizetéssel és a havi 14 GB-nyi adatmennyiséget tartalmazó RelaxNet XL mobilinternet csomaggal, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt két éves…..