Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opszervR

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba 65 éve történt 2010.08.06 13:35:52
Kösz Tefi!..
opszervR 2010.08.07 04:23:53
@corsair: "protonbomba rántott fézerrel antianyagmártásban"
a hidrogén bomba is csak 10x erősebb, mer fuzijós
@krumplicukor: sugárzás
a sugárzás szétüti néhány sejtben a déjenesláncot, azok hibásan reprodukálódnak, ez a rák. ha a hibásan termelődő sejtek ondók vagy peték, akkor az mutáns utódot eredményezhet.évek múlva is, sőt generációs ugrással akár.
@AntifaszokRéme: Szilárd Wiegner Naumann
igen, zsidók mind. és még 9en a 16-ból. ha már nóbeldíjasaink sicsenek akkor mink van? olimpiai bajnokainkat is így leltározzátok?
@tasman: csapágygólyóval szőnyegbombázást fokozni:
a Fat Man-t meg bekenték fokhaygmával előtte mi?
@atombomba:
képzeld el, hogy háborút vívsz és naponta több tízezer embert veszítesz. és a háromágu magyar kandellábher kezedbe adja az abszolútfegyvert. anélkül is győzöl, de minden nap apák és fiúk halnak ezerszámra amig porosodik a korlátlan hatalmad a fiókban. ráadásul a ruszkiknak nyílik a csipája mer fingjuk nincs mid van neked a stelázsiba.
csúnya lesz de minden egycsapásra helyrekerül.
nem vagy gonosz, nem akarod fölégetni az egész szigetet, de olyan célpont kell hogy fájjon. japán flotta már nincsen, beásott szigetek ellen nem az igazi. Egy város. Köln meg Drezda nem vált be, kudarc. De ez most egész más. Egyettlen óriási bumm. ezt mindenki meghalja, beszarnak és vége lesz. nem veszítesz több embert.
nem mellesleg megtudják ki a jani.
A friccek is dolgoztak rajta, a ruszkik is álmodtak róla: most próbáljátok elképzelni, mi lett volna ha nekik van először.