Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacibetyár

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Mentők 2009.01.02 06:00:00
Ma este mentőt hívtam a Nyugati aluljáróban egy hajléktalanhoz. Mielőtt odaértem hozzá próbált bekúszni a jóval megelegebb metróba, de onnan az egyik ellenőr egy egyszerű kézmozdulattal kiküldte.  Nem tudtam megállapítani a korát, általában nem is lehet ilyen esetekben.…..
Ez a blog alapvetően nem "énblog", és eszem ágában sincs leírni, hogy hová mentem közértbe és fogtam-e ma halat. Ugyanakkor nagy ritkán felbocsátok egy-egy ilyen posztot is. Már rég volt efféle, hát hadd menjen.Ma a zenéről lesz szó. Nem a zenéről általában, hanem…..
Szamárság Ez szép 2007.08.15 10:54:00
Pilinszky János:KZ-oratórium (részlet)Hol volt, hol nem volt,élt egyszer egy magányos farkas.Magányosabb az angyaloknál.Elvetődött egyszer egy faluba,és beleszeretett az első házba, amit meglátott.Már a falát is megszerette,a kőművesek simogatását,de az ablak megállította.A…..
Szamárság Szamár-e a szamár? 2007.08.02 12:38:00
Egyáltalán nem.A régi időkben a szamár sok jó tulajdonság jelképe volt. Az iszlám világban a szamarat a bátorságáért becsülték, Mervan kalifának a "szamár" nevet adományozták rettenthetetlenségéért. Az ókorban Homérosz Ajaxot szamárhoz hasonlította, a…..
Milyen szerencse, hogy szegény vagyok és busszal járok: valaki otthagyott egy Magyar Nemzetet, hát magammal vittem és elolvastam. Címoldali hír volt, hogy a strasbourgi bíróság jogsértést állapított meg Magyarország terhére azért, mert amikor Medgyessy Péter itt koccintgatott…..
Megosztom veletek az admin-menüből elérhető látogatottsági adatokat. Ezen a héten már rendre meghaladta a százat a látogatók száma, és átlagosan 1,3-1,5 látogatás/látogató történik, vagyis jó néhányan többször is visszanéznek. A sűrű hozzászólóknál egyértelmű, hogy…..