Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pretorianus11

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretek politizálni, főleg nem Facebookon. Sosem szoktam. De úgy érezem, hogy a tegnap történtek után el kell, hogy mondjam a véleményem. Nem uszítani szeretnék, és nem politizálni, csak elmondani a szimpla tényeket, amiket én tapasztaltam a tegnapi Kossuth téri ünnepségről.  A térre…..
Nem vagyok se a jobb se bal, valahogy nem érzem magam a mai politikai berendezkedés hívének se.18 éves korom óta keresem azt a helyes irányt, pártot ami mellé teljes mellszélességgel oda tudnék állni, ezt az elmúlt 6 évben nemhogy nem találtam meg, egyre jobban sodródom egy álomszerű utópisztikus…..
A blog íráson már régóta töröm fejem. Sajnos valahogy mindig lebeszéltem magam róla, egyéb elfoglaltságaim, "halaszthatatlan" ügyeim mindig közbe szóltak. Azonban az elmúlt hetek eseményei, a médiában látott fejetlenség hátására a mai reggel rá kellett, hogy vegyem magam az írásra.…..
Néhányan véraláfutásosra markolták combjukat az izgalomtól: vajon lesz-e Fodor Gábornak pártja a 2014-es választásra. Hát nem lett. Pontosabban lett, csak halvaszületett. Fodor néhány hónapja bejelentette, hogy ötödmagával megalakította a Magyar Liberális Pártot (MLP).…..
Csak a hatalommániás, megélhetési és idő előtt aratni szándékozó politikai erő, csoportosulás akarhat most kormányváltást (vagy rezsimváltást – ahogy mostanság divatos mondani). Játszunk el a gondolattal. Az ellenzéki összefogás megnyeri a soron következő választást…..
Véleményvezér Bajnai is back 2011.04.13 07:37:00
Bajnaiból könnyen lehet még egyszer miniszterelnök. Ahhoz viszont, hogy ez a következő ciklusban történjék, a Fidesz hathatós segítségére lenne szükség. (Fotó: Kovács Tamás/MTI)Bajnai Gordon volt miniszterelnök tegnap felszólalt a Bertelsmann Stiftung budapesti rendezvényén.…..
 A Fidesz-KDNP kormányzás szabadságot és demokráciát szűkítő lépései nem esetlegesek. Aki nem érti a logikát, ami az egyes lépések hátterében van, az káoszt, kapkodást, zűrzavart lát, és nem tudja, mi várható. Szó nincs semmiféle zűrzavarról, egy jól működő…..
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
pretorianus11 2010.08.07 11:33:28
@Cuppanj a végére!: Te mekkora egy analfabéta hülye vagy.Már a nevedből látszik, hogy itt nem egy nagy észlénnyel van dolgunk de ha valaki elolvassa a hozzászólásaidat, akkor kiviláglik az értelmi színvonalad.
Kíváncsi vagyok, hogyha tényleg olyan rossz a helyzet Magyarországon, mint ahogyan te és a barátaid állítják akkor honnan szeded a pénzt az Internetre és hogy van az, hogy ennyi időd van kommentelni ahelyett, hogy a napi betevőért dolgoznál, és miért nem csönget nálad a titkosrendőrség????
Szerintem gondolkozz(tudom, hogy számodra ez elég nehéz)!!!!