Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attika6791

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány poszttal korábban elegem volt a rendőrség embereket feleslegesen megalázó gyakorlatából. Akkor egyes kommentelőktől kaptam rendesen, nem sikerült megértetnem velük, hogy a rendőrnek nem dolga ítélkezni, és előre hozott büntetést alkalmazni. A mostani hírrel kapcsolatban…..
Attika6791 2014.10.04 16:02:22
Na végig olvastam az összes kommentet, pár baromságra reagáltam is, leszámítva hogy, hogy a f*szomba jön ide a politika akár libsi akár illibsi.,de akkor most írom amit már az eléjén is akartam.

Engem nagyon felháborít amit az iskolák(főleg álltalános) környékén tapasztalok, gondolok itt a szülők parkolási szokásaira, szinte minden iskolánál pofátlan amit a szülők művelnek iskola kezdés és végzés idejében, de főleg végzés, kezdésnél még benne van a pakliban, hogy nagyobb a gyerek, és tényleg csak addig szabálytalankodik, tart fel más embereket a szülő amig a gyerek kiszál a kocsiból(ez is bunkóság), de amikor vége a sulinak akkor megáll ahogy tud, mások akadályoztatását leszarva, és várja a gyereket aki lehet, hogy 15másodperc, lehet hogy15perc múlva lesz ott, addig meg mindenki legyen "megértő"(vagyis mindenki bekaphatja)mert én a gyerekért jöttem és kész, és feljogosít arra, hogy leszarjam a kresszt, és mások zökkenő mentes közlekedését.
A környékemen két iskola van ahhol nagyon fel szokták kurni az agyam, az egyiket két irányból lehet megközelíteni egy sétáló utcából amit fizikailag is lezártak autok elől, már vagy 15 éve, pont az ilyen apukák miatt, a másik irány meg egy szűk egyírányú utca ahhol alig van parkolóhely, ezek meg nem távolabb keresnek parkolót, hanem megállnak a kereszteződésben,..ha rájuk szólok akkor "legyen már megértő hozztam a gyereket csak pár pillanat, sietek a melóba" reakciót kapom(jobb esetben), a másik suli egy 2x1 sávos fő út(relatív széles, közlekedésre, és nem parkolásra) mellet van, ott ugyan nincs megállni és várakozni tilos tábla, de amikor minimum 50méter hosszú sorban állnak egymás mögöt az út mindkét oldalán ezzel gyakorlatilag egy sávosra szűkítve az útat, és a közelekedőknek emiatt meg kell állni, néha még vissza tolatni is mert középen találkoztak és rá jöttek, hogy nem férnek el egymás mellet, megjegyzem az iskola mellet még két kisebb utca is van, amik a főútról nyílnak és még parkolóhely is van, de ezek sajna zsák utcák, és nekik büdös oda behajtani, mert ott majd meg kell fordulni és az is idő, meg az is, hogy így gyereknek a kaputól a kocsig 15másodperc helyet akár 1 percet is kell gyalogolni, a szülőnek nem mert ez valami pénzügyi magán suli, ahová gondolom olyan korúak járnak akit már nem kell a szülőknek kísérgetni.
Másik kedvencem meg a tehetősebb környéken és a forgalomhoz mérten nem túl jó közlekedési adottságokkal bíró részek pl. Pasaréti út, de a hegyoldal nagy részére igaz ez (meg biztos sok más helyre is de arra ritkán közlekedek), hogy az anyukák, mert ott inkább ők viszik a gyereket suliba, meg érkeznek a nagy egyterűvel vagy SUV-val aminek méretei erőssen túl vannak a vezető képesége határain, leparkol a jádától 50-100centire, vagy átlóban a járdát elfoglalva.
Attika6791 2014.10.04 16:20:25
@citrix: "Ha nem igazolja magát a határozott de udvarias felszólítás ellenére sem, akkor meg kell kérni fáradjon be a kiérkező járőrrel az őrsre további intézkedés végett."

Nagyon nem, ha nem tudja magát igazolni akkor meg kell "kérni" hogy fáradjon be az örsre, ha viszont nem hajlandó magát igazolni, ami valószinüleg itt is történt, akkor jogos volt az eljárás...
a 4kiérkező autot én is túlzásnak tartom, de itt mindenképp apuka volt a hülye.
Attika6791 2014.10.04 16:46:12
@citrix: agyon lövésről meg hol írtam?tudom sehol...

akkor meg minek írsz ilyeneket

legyen akármilyen példás családapa, a törvény, a kresz rá is vonatkozik, akár gyerekkel van akár nem, ha meg szabályt sért, akkor vállalja a következményeket, pl. egy bünti/csek meg x hibapont, gyanítom a rendőr sem alkalmazott volna kényszerítő intézkedést, ha apuka nem emberkedik...