Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smudge

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Supernatural 2010.08.06 18:09:00
Szellemek, vámpírok, vérfarkasok, démonok és angyalok, klasszikus rock muzsika, a világ legmenőbb autója és egy testvérpár, aki megküzd bármilyen természetfeletti lénnyel, legyen az akár az Apokalipszis valamely lovasa vagy maga Lucifer. Öt év telt el azóta, hogy a Winchester…..
Geekblog Geekzaj #1 2010.08.05 10:13:00
Ezzel a cikkjével Olorin kolléga életre rugdalja a Geekz filmzenékkel foglalkozó új rovatát. - W. F.Hans Zimmer: Eredet Kiadó: WatertowerMusic Játékidő: 49:13 A Karib-tenger kalózai folytatásokat leszámítva Hans Zimmernek a 2004-es Artúr király volt az utolsó, igazán…..
smudge 2010.08.06 16:48:01
@Áramvonalas Földműves:
1.) az indiai hapihoz direkt mennek, hiszen Eames megkérdezi Cobbot, hogy van e vegyésze már, és mondta hogy nem kéne egy. szóval nem a seggéből húzza elő a fickót/fiolát.
2.)hogy működik a gép? ugyanmár, hogyha erre választ akarnának adni, jó nagy sületlenségek jönnének ki.. hogy működik a lézerkard? miért volt neonak a való vilgában is "ereje" (amikoraz őrszemet lezúzta gondolattal)
3.)az álmok azért nem racionálisak, mert mesterséges álmok, és ha sok irracionális dolgot figyel meg az alany rájön hogy álmodik és uszott az egész.
4.)Fishert nem újraélesztik, meghal így lejjebb esik 1 szintet a limbóba, Cobb meg a csajé utánamennek, Eames meg elkezdi a defivel baszogatni Fishert, mire elkezd villámlani a limbóba ez jelzi hogy ideje lenne Fishert felküldeni, ami fisher kinyírásával meg is történik.
5.) a karakteres dologban igazad van, a Piafos dolgot meg talán csak Nolan tudja neked megmondani.
Üdv