Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TexasRanger

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Dallasos karaktereikben apun és anyun kívül az ég világon semmi közös nincs, a valóságban Larry Hagman és Patrick Duffy remekül megértették egymást, sőt - mint az alábbi videó is tanúsítja - gyakorlatilag végigökörködték a forgatásokat, kisebb-nagyobb ugratásokkal…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.19 09:29:00
Richard Hatch, az első Survivor nyertese és egyben a legokosabb játékos EVER, adott egy interjút az NBC Today című műsorának, de a műsor után nem a házi őrizetbe tért vissza, ahol azért van, mert elfelejtette befizetni az egymilliós nyereménye után járó adót (ez egy hosszú…..
Múltkor, amikor a Big Bang Theory magyar szinkronjáról írtam, a posthoz hozzászólt a sorozat magyar fordítója is. Ezt követően kerestem meg Faludi Katalint és emailben beszélgettünk a sorozatról, geekségről, fordítási nehézségekről, egyebekről... (Spoiler alert: aki nem látta…..
Ugyan csak szeptember 12-én osztják ki az Emmy-díjakat, de már itt is vannak a legrangosabb tévés díj hatvannegyedik kiadásának jelöltjei. Minden eddiginél több jelölést söpört be az NBC 30 Rock című sorozata, aminek idén 22 kategóriában is esélye van elvinni a díjat, köztük…..
TexasRanger 2009.07.16 22:04:50
B-oldal Visszatér a Roxette 2009.05.11 07:34:00
Hékás, visszatér a svéd popduó, a Roxette! Per Gessle és Marie Fredriksson 2001-ben jelentetett meg utoljára sorlemezt (2001 után csak válogatásokat, pl. 2006-ban a Rox Box-ot), de mivel 2002 környékén a tüsi énekesnőnél agydaganatot diagnosztizáltak az orvosok, így szóba sem…..
Egy képünk van csak egyelőre a díszdobozról, amihez úgy tűnik adnak egy fasza Cylon-figurát is. Berendelős, még jó. Erről jut eszembe, nem akarja valaki átvenni tőlem az eddigi évadokat megkímélt állapotban, brit és amerikai DVD-kiadás formájában?..
Na heló. Megérkeztünk Dallasba. El se hiszem. Igazából majdnem klappolt minden. Ezt figyeljétek: megérkezünk a chicagoi reptérre, erre egy rendőrnek öltöztetett beagle elkezd ugatni az András táskája mellett. Jönnek az őrök csapatolstul, nekünk meg kezd földbegyökerezni a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.03.17 09:22:00
Kérem szépen, Henry Rollins beszáll a Sons of Anarchy második évadába, mégpedig hat epizód erejéig, melyekben kedvenc motoros bandánk egyik főellenségét alakítja majd. Király. A hétvégi Topmodell-malőr után a jelentkezők azt szeretnék, ha kapnának még egy esélyt Tyra…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
TexasRanger 2009.02.26 15:12:39
TexasRanger 2009.02.26 15:17:19
@vape81: hehehe
amúgy szerintem is az eredeti cím lenne a legjobb, hacsak nem agyal ki valaki egy igazán frappáns magyarítást.... hajrá kreatívok.
TexasRanger 2009.02.26 15:19:19
Ennél jobb hírünk nem nagyon lesz mára, meg egész februárra: úgy tudjuk, hogy a Viasat megvásárolta a Friday Night Lights című sorozat hazai vetítésének jogait, így semmi akadálya, hogy az elmúlt évek egyik legjobb (ha nem A legjobb) új drámáját a hazai sorozatfüggők is…..
A basic cable kifejezés magyarítására ezennel kiírok egy versenyt, mert most ezekről lesz szó, azaz az olyam csatornákról, melyek reklámokból tartják el magukat, de nem országos, szabadon fogható adók. Ezek közül is csak a legfontosabbakat emeljük ki, nincs arra se idő, se hely,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.02.05 09:14:00
Az idei évtől a legjobb drámai sorozat, vígjáték, drámai színész és vígjáték-színész kategóriákban nem öt, hanem hat jelölt kerül döntőbe az Emmy-díjkiosztón. Szereposztunk: Clay Aiken, az Idol 2. szériájának döntőben elbukó reménysége szerepelni fog az amerikai…..
TexasRanger 2009.02.05 11:52:26
@beeee: te milyen spoilerről beszélsz? Aiken és az Idol második szériája jópár évvel ezelőtt volt (a mostani már a 8.), szóval vagy nagyon le vagy maradva vagy azóta valamit kitörölt sixx mert mást Idolos hírt nem láttam....
sklasse79: lesz harmadik évad a Tudorokból?Igen lesz, sőt, ha minden igaz már le is forgatták, és hamarosan bemutatja a Showtime, majd ezt követően az HBO is - nálunk.easyfriend: Pár éve volt az AXN-nek egy olyan terve, hogy "The Amazing Race Central Europe", ahogy a neten…..
A TV2 jó húzásait egy kézen meg tudjuk számolni, menten ott a House ugye, amivel nagyot szakítottak, és a Született feleségek, most pedig jön hozzájuk egy harmadik olyan sorpzat, amire érdemes odafigyelni. A The Black Donnellys című NBC-széria szép reményekkel és zseniális…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.10.28 09:00:00
Lindsay "nem vagyok leszbikus, csak ha a sajtósom úgy akarja" Lohan az előre kiadottnál hamarabb távozott az Ugly Betty forgatásáról, mert állítólag köcsög módjára viselkedett, sztárallűrjeivel az őrületbe kergette a stábot, meg hasonlók. Tragédia. Summer Glau…..
Hagyjuk a krimihétfőt, kezdjük inkább a hetet Mézga Aladárral, vagy a Tizedes és a többiekkel. Tulajdonképpen nekünk is volt sci-fink, az volt a címe, hogy Mézga Aladár különös kalandjai, vállalható volt, nem úgy, mint a Pirx, volt benne filozófia is, meg poénok, szóval…..
Mielőtt még belemennék az utazás és megérkezés gyönyörűségeibe, meg kell említenem az első nap fénypontját. Talán nem is adekvát fénypontnak nevezni, hiszen egy pont az nem ölelhet fel tetemes időmennyiséget. A helyi bankszámlánk megnyitása ezzel szemben kerek 5 öt ÖT…..
A CBS procedurális sorozatainak egyik nagy öregje a Without a Trace névre hallgató sorozat, amiben eltűnt emberek után nyomoznak a főhősök, közben betekinthetünk egy ilyen osztály munkájába, ahol a szokásos karakterek mellett van egy kissé karcos stílusú főnök és persze jócsaj…..
Akinek be van kábelezve az Europa, az dörzsölheti a markát mert ma vetítik a teljesen őrült rendezőnek, a Rózsaszín flamingók és a Kuki alkotójának, John Watersnek a Cecil B. DeMented című 2000-es moziját. Ebben a filmben is van minden, ami egy őrült rendezőtől kitelik,…..
Egy húszfokos hőmérsékletingadozást nem lehet ép ésszel kibírni, ezért ma főleg doku- és ismeretterjesztő filmeket ajánlunk, hogy megőrizzük józan ítélőképességünket. Azért lesz egy-két mozi is, feketék, katonák és pilóták.Sorozatból ma a Pétervári banditákat (Duna,…..