Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kikimosoly

53 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim!Ugyan senki nem bombázott levelekkel, kérdésekkel, hogy miért telt el az utolsó bejegyzésem óta több, mint két hónap, de nem baj :)Most azért ragadtam tollat, hogy megköszönjem Nektek a támogatást, biztatást és írásaim rendszeres olvasását. Próbálkoztam a…..
Kedves Olvasóim!  Sokan kérdeztétek már tőlem, hogy milyen az élet az osztrák oviban, mennyiben más, miben hasonló, milyenek a gyerekek és még sorolhatnám a kérdéseket. Ennek tükrében biztos voltam abban, hogy ha kell, több alkalmat is szánok a részletes bemutatásra. Már…..
Kedves Olvasóim!Bízom abban, hogy a majd' féléves hallgatássommal nem veszítettelek el Benneteket!!! Az élet úgy hozta, hogy erre a rövid időre pihentessem a Kikimosoly oldalt, ami - remélem - inkább hasznos volt, mint ártalmas.... Fő az optimizmus! :)Sokan tudjátok már rólam, hogy…..
Kikimosoly Nem csak négy keréken 2011.10.09 19:24:05
Kedves Olvasóim!Ugyan az igazi ősz beköszöntével valószínű, hogy egyre kevesebb lehetőségünk lesz a gyerekekkel szabadtéri programokat tervezni-szervezni, de fő az optimizmus és a pozitív hozzáállás! :)Sokan tudják rólam, hogy jövős-menős emberke vagyok, így a…..
Kikimosoly Teret adó szigorúság 2011.09.18 17:16:00
Kedves Olvasóim! Egész más témában terveztem írni Nektek, mint amit a cím sejtetni enged, de nem bírom magamban tartani a gondolataimat... Tudom, hogy a szigorúságról, a szabályokról már többször is írtam. Arról nem is beszélve, hogy akik ismernek, mint pedagógus, tudják…..
Kedves Olvasóim! Két hónap hallgatás után nagy öröm számomra újra Veletek lenni! Elindult egy új iskolai év, ami sok izgalommal, várakozással és készülődéssel jár mindannyiunknak. Remélem, hogy az ovit illetve iskolát kezdő Mazsolák jókedvűen állnak a kihívások elé,…..
Kikimosoly Mennyi az annyi??? 2011.07.18 16:11:00
 Kedves Olvasóim! A mai írásom ismét az evésről fog szólni. Nem azért írom, hogy ismét, mert én magam igencsak szeretek enni és a konyhában tevékenykedni :), hanem mert kb. egy évvel ezelőtt már érintettem ezt a témát, de akkor más szemszögből tettem, mint ma. Több,…..
Kedves Olvasóim! Közel két hónap telt el az utolsó írásom óta. Nehéz időszak van mögöttem, ezért visszavonultam egy kicsit a világtól. Tulajdonképpen ez a váratlan esemény és a „vele járó” új feladatok adták mai írásom téma-ötletét. Egy újabb, élő…..
Kikimosoly Gyerekekkel a magasban 2011.04.29 20:48:42
Kedves Olvasóim!!!Egy hónap is eltelt már az utolsó jelentkezésem óta. Hihetetlen, de mindjárt vége az áprilisnak! Rohan az idő! :) Remélem, Nektek is legalább olyan boldogan és vidáman telt el az idő, mint nekem. Szerintem minden Kedves Olvasóm tudja, hogy a közelmúltban mennyi…..
Kikimosoly Játékszabályok 2011.03.31 21:52:17
Kedves Olvasóim!Nem tűnt el az örök vesszőfutásom az idővel, de ez nem panaszkodás!!! Csupán jelezni akarnám, hogy szerettem volna már sokkal előbb is írni a most következő témában, de így jött ki a lépés! Azért remélem, ezt is legalább annyian fogjátok olvasni is szeretni,…..
Kedves Olvasóim!Még néhány tanács és ötlet a leendő pótmami kiválasztásához, aztán jöhet a következő témakör! :) Mert én már azt is tudom, hogy mi lesz!!! :)Ez előző részben túl estünk az első találkozáson, sőt, volt egy közösen eltöltött este is: játék,…..
Sziasztok!Két hét alatt annyi minden történt velem, hogy csak remélni tudom, a Ti életetek is legalább ilyen eseménydús volt!!! És most végre hosszú hétvége, lehet kicsit lazítani!!! Jó, tudom, Ti, Kedves Olvasóim már 24 órában nyomjátok a gyerekes műszakot, de pont azért…..
Kikimosoly Cumi vagy nem cumi?!? 2011.02.27 09:59:00
Sziasztok!Ez itt a kérdés! :) Mármint a címet illetően. Pár napja foglalkoztat igazán ez a téma, úgyhogy a mai írásomat amolyan hangosan gondolkodásnak szánom.Biztos vagyok benne, hogy Mindannyian elgondolkodtatok ezen a kérdésen anno, amikor kisruha és egyéb szükséges csecsemő…..
Sziasztok Kedves Szülők!Ezen a napsütéses délelőttön azért "ragadtam tollat", hogy gyermekeitek érdekében egy kéréssel forduljak Hozzátok. Írásomhoz az ötletet ismét a valós élet adta, tehát fontosnak tartom megosztani Veletek.A téli időszakban mindannyiunk nagy…..
Kikimosoly A kevesebb néha több! 2011.02.10 21:34:29
Sziasztok!Majdnem kéthetes hallgatás után jó újra itt lenni Veletek! :) Rettentően élveztem az elmúlt napok simogató napsugarait! Már nagyon hiányzott! Remélem, Nektek is jutott belőle, és sikerült egy kicsit feltöltődni!!!Az oviban nálunk szerda délelőttönként a gyerekek…..
Kedves Olvasók!Hirtelen pattant ki kobakomból a mai témám. A boldogságról olvastam egy érdekes cikket, és bevillantak a gyerekek :) Nélkülük már lélegezni sem tudok :) De nem baj, most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mit is jelent az ő kis életükben a rajzolás. Nagyon sok…..
Sziasztok!Szerda este van, hatalmas pelyhekben hull kint a hó, fogalmam sincs, hogyan jutok haza Budafokról, de valahogy biztosan! :) Fő az optimizmus és Imruskába (kisautóm) vetett végtelen bizodalmam! :) A két kisfiam már békésen szuszog, megint egy szuper délutánt és estét…..
Kedves Olvasóim!Az elmúlt időszakban két olyan Anyukával is beszélgettem, akik arról meséltek, hogy gyermekük viselkedése megváltozott. Ez a változás sajnos a nehezebben kezelhetőségükben és a szófogadatlanságukban öltött testet és úgy érzik, tanácstalanok és tehetetlenek a…..
Kikimosoly Egyedül is jó! 2011.01.21 23:13:00
Sziasztok!Úgy elrepült két hét az utolsó írásom óta, hogy magam is csak pislogok! :) Már csak azért is, mert januárban ezidáig mindig olyan komótasan, csendesen és lassan múlt az idő. De - szerencsére - az idei év első hónapja máshogy működik. És ez jó! :)A dolgos…..
Sziasztok!Régen találkoztunk... Igen, tudom, az én hibám. Illetve most szó sincs lustaságról vagy elhanyagolásról, csupán hagytam időt a kérdéseiteket, ötleteiket tartalmazó levelek megérkezésére :) Az egyik Kedves Olvasóm arra szeretne választ kapni, hogy Kisfia miért…..
Kikimosoly 2011 2011.01.03 19:50:00
Sziasztok Kedves Olvasóim!Nem szokásom fogadalmakat tenni, így ezt idén is, illetve tavaly is kihagytam :) De elhatároztam, hogy ez az évem mosolygós és vidám lesz! Akik ismernek, tudják, hogy nálam ez egy alap tulajdonság, mégis, az élet nem mindig tette ezt lehetővé számomra az…..
Kikimosoly Bocsánat! 2010.12.29 16:30:56
Sziasztok!Most vettem észre, hogy a legutolsó bejegyzésem utolsó egy harmada hiányzik. És fogalmam sincs, hova lett!?!? Nem tudom már úgy befejezni, ahogy eredetileg szólt, de összefoglalva annyit tudok mondani, hogy arra bíztatok minden Kedves Anyukát és Apukát, hogy ha anyagi…..
Üdv Nektek!Mosolygós karácsonyt Nektek, kedves Olvasóim! :) Az idő szomorkás, de bízom benne, hogy a Ti hangulatotok ennek pont az ellenkezője: sok nevetéssel, mosollyal és öleléssel telik az ünnep!A mai témakörömet is egy Olvasótól kaptam, és nagyon jó tippnek találtam. Már…..
Kikimosoly Kistestvérre várva 2010.12.19 16:07:00
Kedves Olvasóim!Régen jártam errefelé. Ne haragudjatok! A következő két hétben szeretnék sűrűbben írni Nektek. Az oviban már kitört a téli szünet, nincs akkora hajtás, mint az előző időszakban, úgyhogy úgy akarom szervezni az életemet, hogy több időm jusson erre az oldalra…..
Kedves Olvasóim!Két héttel az év talán egyik legjelentősebb ünnepe előtt nem maradhatok én sem csöndben :) Kell erről az eseményről kicsit gyerekbarát szempontból is beszélgetni!Az oviban már lázasan készülünk az ünnepi műsorral, hiszen mi egy héttel a jeles nap előtt fogunk…..