Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csalfanimfa

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
You said you needed meOr at least that's what I thoughtAt times the memories seem to beKnocking at my door https://www.youtube.com/watch?v=5l4a3V5eyF4   sohase    ..
Amikor kezdtuk, a harmincadikra keszultel, es feltel. Remelem, mostanra kibekultel vele - kozhely, de a kor csak allapot, ha a szemed ugy csillog, mint reg velem, akkor nem szamit, mit mutat a naptar. Jo volt veled. Akarhol is vagy, akarhogy is, akarkivel, meg mindig szeretlek, es ez mar igy lesz…..
Van egy hosszú távú célom: a 30. szülinapomat veled ünnepelni a Corinthiában. Szerelmesen. Deal, szépszemű? :) https://www.youtube.com/watch?v=5l4a3V5eyF4Boldog harmincnyolcat!..
@ttila a feltöltőkártyás csalásnál évtizedekkel régebbi trükköt, már-már néphagyománnyá nemesedett lehúzást dokumentált, ami a mai napig szedi áldozatait a nyugdíjasok körében:Dunaharasztin dolgozom, a Dunapart közelében. Szép időben nemegyszer előfordul, hogy lebaktatok…..
Charles Manson élete rettenetes és bizarr, no de ennyire: Lynette Squeaky Fromme Manson Family tag majdnem meggyilkolja Gerald Ford elnököt egy .45 automatikus a Californiai Sacramentóban. De Fromme-mal megbirkózik egy titkosszolgálat-ügynök, mielőtt gondja tud lenni rá, hogy kínozzon…..
Salman Rushdie-ra fanatikus muszlimok tömegei vadásznak, így az író hosszú ideje titokban él és utazgat. A neves író nem gondolta, hogy élete egy csapásra megváltozik, amikor igent mond egy kis, kelet-európai ország meghívására.Vége a bújkálásnak! Az író új könyvét kiadó…..