Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haste

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 20. Sziget programokra fókuszáló sajtótájékoztatóját Gerendai Károly azzal kezdte, hogy úgy sikerült megspórolniuk félmilliárd forintot, hogy közben nem veszített semmit a fesztivál. „1993-ban még fel sem merült, hogy egyszer a huszadikat fogjuk szervezni, közel a…..
A túlméretezett, elektromos vaporájzerekkel szemben teljesen tiszta megoldást kínálnak az idei Kannabisz Kupán megosztva legjobb termék címet nyert Pocket Alchemy kannabisztinktúrái a diszkréten betépni vágyóknak. A trükk az, hogy nem tiszta alkoholban oldják a füvet, hanem olajat…..
FASZKIVAN! blog Szmogriadó 2009.01.11 12:38:00
Mire kel fel vasárnap délelőtt a budapesti ember? Arra, hogy megint faszkolódni akarnak az életével a buzi politikusok.http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmog6446/Szmogriadó. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen nálunk. Hasonló forgalomkorlátozás volt Pekingben az…..
Disclaimer: Nem kerékpároztam Amszerdamban. Budapesten viszont szoktam. Az amszterdami kerékpáros közlekedés viszont bárkinek feltűnik, aki a városban közlekedik. Rengeteg a kerékpár. Amikor a reptérről a főpályaudvarra megérkezve kiléptünk az utcára, az első, amit láttunk,…..
El tudjátok képzelni azt a sokkot amit akkor élhet át az ember mikor leül a barátnőivel a kompjuter elé, beírja a becenevét a keresőbe és a Subbás válogatást hozza fel első találatként? Ahol a kommentek között drága barátaink leginkább azt kérdezgetitek, hogy vajon…..
Gót lányok cigizgetnek és gyújtogatnak. Technósuttyók galambokat baszogatnak. ..
Ugye-ugye, a kívülállók azt gondolják, hogy az egyetemi élet fenékig tejfel és hajnalokig tartó kollégiumi orgiák sorozata, pedig íme bee tanúsága arról, hogy ez kicsit sincs így. A gödöllői Szent István Egyetem online hallgatói magazinjában közölt írás teljes hermeneutikai…..
Az ország leghosszabb szerelemvonatát állították össze szegedi egyetemisták szeptember 20-án este a csongrádi megyeszékhelyen; a hallgatók ovisoktól ragadták el a rekordot azzal, hogy 662-en kapaszkodtak egymásba és tettek egy kört a belvárosban. (Hír és kép: MTI) A hüppögő…..
Subba Faszkorbács 2007.09.18 13:35:00
Sok embert foglalkoztat a faszkorbács. Létezik egyáltalán? Ha igen, akkor hogyan nézhet ki? Ki használja? Rengeteg kérdés, és mind válaszra vár. Ezen a kedves, 18 éven felülieknek készült oldalon megismerkedhetsz Helenával, és Arnoldával, akik munkaeszközként tekintenek rá.…..
haste 2007.09.18 13:52:12
Nincs új a napa alatt, csak jönnek, csak jönnek a szebbnél-szebb sajtóközlemények. A legjobbakat persze a mérhetetlenül sötét hazai popipar tudja produkálni. Alexandra - Startugrásra készen a magyar Beyonce Alexandra első látásra egy rendkívül csinos, az átlag tinik életét…..
Jaj, mélységes mély a múltnak kútja, és ilyen videók tudnak előbugyogni belőle: ..
Subba A Sziget arca 2007.08.13 12:17:00
Szuper dolog ez a szabadtéri bulizás, nem is ember az aki ma nem másnapos. Rengeteg energia és munka árán megtaláltuk a Sziget arcát, ismerjétek meg ti is...