Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanoc

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan kezdjük megszokni, hogy a kormány kiírja a plakátokra, bemondatja a tévében, rádióban, hirdeti az újságokban azt, amit gondolnunk kellene szerinte az országunkról. Azon kívül, hogy szellemi fogyatékosnak nézik saját polgáraikat az ország vezetői, azon is elgondolkodnunk egy fél pillanatra,…..
kanoc 2017.06.17 10:15:57
@VT Man: Akik közmunkában dolgoznak ma, azoknak gyakorlatilag semmilyen képzettségük nincs. Tehát gyakorlatilag éppen a semmire alkalmasak. Az építőiparban vagyok vállalkozó. Tapasztalom, hogy ezek 99%-a alkalmatlan még a legegyszerűbb feladat elvégzésére is. Az már más kérdés hogy nem is nagyon akarnak bármit is megtanulni. Szerintem lenne a problémára megoldás, csak azzal a " jóságos kormányunk " nem tudna villogni. :(
kanoc 2017.06.17 10:20:39
@zokogjatok: Tiszta parkokat? Hehe! Te merre szoktál sétálni ? Berlinben az Alexander platzon? :)
Hunvald-blog 110. Ez most komoly?! 2017.06.01 19:00:19
"De hát maga hazudik! Igen, de hadd mondjam végig.”   Mert viccnek ez már tényleg durva lenne. Tegnap Németh Szilárd, az ex-rezsibiztos, a nép egyszerű gyermeke és a birkózószövetség elnöke kipattant a színpadra és felháborodott hangú tájékoztatót tartott. Ebből megtudhattuk, hogy Rezsiszilárd nem…..
kanoc 2017.06.03 15:18:04
@HabonyArpad:

Rokonaid vannak? Hívjanak sürgősen orvost! Azért nagy hiba volt a Lipótmezőt bezárni. Az is nagy hiba, hogy bizonyos elmeosztályokon engedélyezik az internet használatát
A nap legabszurdabb történése egyáltalán nem az, hogy Orbán Viktor Kínában pörög a szélkakassal, vagy hogy civilek és ellenzéki politikai aktivisták egy közismert rasszista uszítóval kvaterkáznak...
kanoc 2017.05.15 17:22:28
@autosvilag.com:
Eredeti ötlet! :)
kanoc 2017.05.15 17:27:43
@Mikhajil Ignatyev orosz hacker:

Gondolom te is a röfCöf haszon élvezője ( a közpénzek tolvaja ) vagy. :)
Íme az újabb bizonyíték arra, hogy türelem rózsa helyett néha csak nagyon durva gyomorgörcsöt, heveny fejfájást és konstans idegbajt, később komoly anyagi veszteséget és elhúzódó ügyintézést eredményez. A DK Car kivitelező cég monnyon le, ha minden így történt. Kedves Homár Blog! Az építkezés…..
kanoc 2016.07.12 23:08:33
@rarabel: Vagy esetleg 6-7év is lehet. Majd az unoka befejezi a pert.
Belebukott az Unió-ellenes pávatáncba David Cameron. A brit miniszterelnök egy éve azzal az ígérettel nyerte meg a választásokat, hogy ő majd „visszaadja az emberek kezébe a döntést”, és népszavazást rendez az ország uniós tagságáról. Két oldalról szorongatták az ellenfelei, szüksége volt egy erős…..
kanoc 2016.06.25 12:15:35
@Magikacska: O.K. De a szavazás titkos volt. Tehát az exitpol, vagy az azt megelőző felmérések, közv. kutatások szolgáltak alapul.
kanoc 2016.06.26 08:01:36
@alfacharlybravo: Te nem kicsit vagy hülye. Részvétem a környezetedben élőknek.
  „Én e szerencsét búsan ölelem; E tartományhoz, úgy rémlik, jogom van: Most alkalom hí föllépnem vele”   A történet tényleg hasonlít kissé a Hamletre. A külső és belső harcokban lassan felőrlődött, kivérzett, jobb sorsra érdemes Nemzeti Fejlesztési…..
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
kanoc 2013.08.10 15:38:06
@Nattramn: Akkor kapaszkodj bele jó erősen! :)
kanoc 2013.08.10 15:52:47
@Nattramn: Pubi! Pusztán csak azért ment el kétszer, mert egy idő után sem láttam az írásom, és miután most több másik helyen is írok, már nem emlékeztem, hogy " a küldés " ablakra nyomtam-e, vagy egy entert nyomtam automatikusan. ( lásd facebook )Szóval ürülj! :)
kanoc 2013.08.10 18:27:04
@Graeme Swann 4 Prime Minister: Jó ha tudod! Ha valahol bárki részéről hozzáférhető vízkivételi lehetőség van, és az nem ivóvíz, hanem ipari víz, kötelező azt feltüntetni. :)
Tisztelt Munkahelyi terror blog!  Egy nagy külföldi multicégnél dolgozom alkalmazottként. Az irodák légjavításával kapcsolatban valamit nagyon elrontottak, mert a legutóbbi "optimalizálás" óta gyakorlatilag minden nap csaknem 30 fokot és levegőtlen büdöset kell elviselnünk,…..
kanoc 2013.08.07 19:23:20
@BKV reszelő: Pubi! Imádom a sok birkát aki állandóan nyavalyog, és nagy együtt érzéséről biztosítja a szegény kommentelőt. Tévedések tömegében hánykolódsz, de ez legyen a te bajod. Azt pedig hála a Magasságosnak nem te döntöd el, hogy én milyen butaságot birtoklok. Na további jó jajveszékelést a meleg miatt! Sőt! Holnap még melegebb lesz! Vegyetek ki szabit, és áztassátok a lottyadt városi seggeteket a Balatonban. :)
kanoc 2013.08.08 10:23:32
@BKV reszelő: Figyelj pubi! Közhelyeket én is tudok írni tömegével, például, hogy annyi az eszed, mint egy vidéki körhinta festett falovának, vagy éppen mint egy marék molylepkének, szóval ne verd itt magadat, mert rosszul áll neked. Az meg baromira nem érdekel, hogy hol élsz, és hány fok van nálad. De részemről itt véget vetek ennek az " eszmecserének ", mert nem kívánok a szintedre süllyedni. Csá! :)
Úgy tűnik, kormányunk nem elégszik meg az eddigi intézkedésekkel és a statisztikai másképp számolást sem tartja elegendőnek, így további lépéseket kíván tenni szaporodásunk érdekében - demográfiai programot indít az év második felében, "ha a gazdasági növekedés ezt…..
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Vastagbőr Sikertörténet 2013.01.11 11:14:00
Kedden, az államosítás 5. munkanapján a Hoffmann Rózsa diadalmas jelentette be, hogy "sikertörténet volt az iskolák állami fenntartásba vétele, minden menetrend szerint zajlott". Ezt azzal támasztotta alá, hogy a tanárok megkapták a fizetésüket és az átállásból a…..
Az előző Éhségmenet óta minden résztvevő, és szimpatizáns várta a folyatatását az akkor megkezdett demonstrációnak, de ennyi időnek kellett eltelni a megvalósuláshoz.Azóta azonban csak egyre rosszabb lett a helyzet abban a két dologban amiről ez az egész figyelemfelhívás akkor…..
Allegória miatt kell magyarázkodnia a nemzetgazdasági miniszternek. Matolcsy egy konferencián azt nyilatkozta: A gazdaságunk olyan, mint a pénisz, a kormány már felállította, de az öröm fejben dől el. Matolcsy szerint a magyar olyan, mint a nemi szerv, minél inkább verik, annál…..
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
Balogh Zoltán tegnap egy konferencián, ahol bejelentette, hogy majd egyszer nagyot fogunk csodálkozni, mennyit fog költeni az állam az oktatásra, két elég súlyos mondatot is mondott. Az egyik az volt, hogy az oktatás nem szolgáltatás, hanem szolgálat, így senki se reklamáljon, ha nem…..
kanoc 2012.12.09 19:08:27
A Náncsi néni vendéglőjébe már nagyon régóta el akartam menni. Hallottam róluk ezt is azt is: jók voltak, de elromlott, azóta megint jobb lett, satöbbi. Amikor még azt sem tudtuk mi az, hogy Michelin csillag, a Náncsi néni már rendelkezett egy Bib Gourmand minősítéssel a híresen…..
kanoc 2012.12.03 12:29:23
@Boros Regina: Kedves Regina! Ne aggódj, és ne szégyelld magadat! Sajnos országunk lakóinak nagy többségére igaz a megalkuvó magatartás, az odavetett tények elfogadása, és szó nélküli eltűrése. Nem tudom éltél-e életvitel szerűen egy fejlettebb demokráciában, de hidd el ez ott nem így van. Ha Neked a macskával tarkított környezet (mit szól ehhez az ÁNTSZ? Sicc! ) elég ahhoz, hogy elfeledtesse a méregdrága, de legalább jó sz.r túrógombóc történetét, hát az a Te dolgod. Azon az árszínvonalon viszont, ahol a Náncsi néni dolgozik a jó étel, és a kellemes környezet együtt kéne hogy járjon. Külön, külön aligha érdekes. És persze valóban lehet, hogy hangulatember vagy. Bár nálam az étel, és kiszolgálás minősége nem hangulatfüggő. Ami jó az jó, ami meg nem az nem, függetlenül attól, hogy jó, vagy rossz passzban vagyok-e. Viszont a jó hangulatomat remekül el tudja rontani egy olyan este amit fentebb vázoltam. :))
kanoc 2012.12.03 12:36:45
@Boros Regina: " Jaj, vágjál már vissza inkább valami eredetivel. Olyan elcsépelt ez, hogy ha (végre egyszer) írok egy helyről pozitívat, akkor azonnal fizetett hirdetés vagyok."

Nem kívánok sehová semmit vágni! Csupán szerettem volna szíves figyelmedet felhívni, hogy véleményed messze áll az objektivitástól. Te akkor ott, éppen jól érezted Magadat, és talán túrógombócnak hívott grizgaluska is ízlett. Ez a Te ügyed. Ettől még a többi vélemény sem éppen a szemétre való. :))
kanoc 2012.12.03 14:07:13
@Boros Regina:
" igen éltem, Spanyolországban 3 évig, ami azt hiszem gasztronómiában fejlettebb kultúrának számít. " Látom sikerült tökéletesen megértened. :)) Én ugyanis a külföldi élettel kapcsolatban nem arra céloztam, hogy adott országban milyen a gasztro kultúra, hanem arra, hogy fejlettebb országokban nem alkusznak meg az emberek azzal hogy " jé de édi a macska az ablakban", ha szar a túrógombóc.

De távol álljon tőlem, hogy mélyebbre menjek a vitában. Ha Neked ízlett és meg voltál max. elégedve az a Te dolgod. Nekem viszont engedd meg a saját véleményem kifejtést egy nyilvános blogban. Nem akarok Neked rosszat, így búcsúzóul nem kívánom Neked, hogy soha jobbat és olcsóbbat ne egyél. Nagyon kitolnék Veled, ha ez teljesülne. Azt viszont látom, hogy a kommentek nagy része nem Téged igazol. :))
Semjén Zsoltnál kevés visszataszítóbb figurát teremtett az Úr. A Fidesz farvizén evező parazitapárt és a jól helyezkedő fővadász parlamenti tevékenységét nagyjából összefoglalja, hogy ha nincs ez a plágiumcirkusz akkor én már azt is elfelejtem volna, hogy egyáltalán…..
Sok mindent meg kell szokni az Angliába költözőknek, és ezek közül még nem is a fordított közlekedés a legdurvább. Mai posztolónk, Invisible Kid például a külön hideg és külön melegvizes csapon akadt ki. Ami persze csak félig vicc, a lényeg mégis csak az, hogy miként élik…..
kanoc 2012.11.11 13:14:30
@Badeni_lakos: Tényleg sokat esik. Én is itt dolgozom Rheinfeldenben. Másfél napja esik. :)
kanoc 2012.11.11 13:17:38
@hagyma: Ahhoz meg túl nagy az otthoni vagyon,m hogy csak úgy otthagyjuk. :)
Kevés gennyesebb dolog van, mint amikor aktív pártpolitikust tüntet ki egy állami szerv. Főleg, ha az állami szerv vezetője a kitüntetett párttársa volt, és főleg ha az Állami Számvevőszék tünteti ki Magyarország 13. legeladósodottabb városának vezetőjét. Domonkos László…..
Fodor András könnyfakasztó, gyönyörű költeménye legyen az útravaló mindenkinek keddre. "Erős vár a Mi Istenünk! Talán azt izeni nekünk:Hogy maradjunk méltók arra, ahogy mellénk állt a bajba...Az első békemenetünk, megmentette, kit szeretünk:Mózesünket, Kossuthunkat, a mi…..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
kanoc 2012.10.29 14:00:04
@Margit bácsi: Valaha az abszolút jól menő középosztálybelinek éreztem magamat. Mint az építőiparban már a rendszerváltás előtt " maszekként " dolgozó, mára vállalkozóvá átkereszteltként nem igazán volt panaszom. Kormányok jöttek mentek, valami munka mindig akadt, bár a lecsúszás már évekkel ezelőtt érezhető volt. Mára gyakorlatilag a honi építő ipar halott, kivételt képez az a pár csókos nagyvállalkozó aki orbán farát túrja, de azok is inkább Lengyelországban, meg Szlovéniában építenek, nem itthon. Szóval a 27 év vállalkozósdit szépen feladva úgy döntöttem, hogy Németországban akarok tovább dolgozni. És láss csodát! Bejött. Itt nem egy fejős tehénnek néznek. Megfizetik a tudásunkat, tapasztalatunkat, és szorgalmunkat. Nem is akarok addig visszamenni, ameddig otthon ilyen állapotok, és ez a mocsok, ostoba, pökhendi politikai elit hatalma tart. :(( Szummázva! Ma Magyarországon sok minden elképzelhető, de jómódú középosztály kialakulása a jelenlegi szabályzók és lehetőségek mellett biztosan nem.
kanoc 2012.10.29 15:09:17
@Balibgeczyk: Pénisztető! Alias "f.szfej! Marad neked a remény. Az is valami. Na meg a csuti sült paraszt hátsója, hogy legyen a fejedet hová tenni! :)))