Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zden

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz ! " (JC)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Ez a sportfogadás a legzseniálisabb dolog :O Ahol lehetne meglepi, simán jön (Betis, Sevilla, Celtic, Juve), aminek meg simán kéne jönni, az elmegy !" (vécés jóska)..
Zden 2014.01.03 11:23:32
@Afterforever301: Hi! 1,5 over-ekre korongban hol adnak ilyen szorzót? Vagy ez harmad játékrészre vonatkozik?
Zden 2014.01.03 12:01:20
@Hambi12: köszi közben utánajártam, úgy már logikus a dolog :)
Zden 2014.01.03 12:07:28
@Afterforever301: közben rájöttem a lényegre.. :) így a kérdés sztornó.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Álalában jönnek a megérzések a nagy szorzókra ... de, ha egy kicsit vacillok, akkor nem teszek" (milanello70)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Azt nem te döntöd el, hogy melyik csapat fog nyerni, de azt igen, hogy melyik győzelmében van a több fantázia". (bakker)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros)..
Zden 2013.12.26 15:19:38
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
Zden 2013.11.01 10:37:09
@Pannonymous: igazán szép és őszinte írás tisztelt uram no és nem is kicsit elgondolkodtató!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést :-) " (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől. Sok mindent próbáltam már…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Addig tart egy mérkőzés, ameddig le nem fújja a játékvezető, az alatt pedig bármi megtörténhet!"  (Lars Brady)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Zden 2013.09.10 16:07:07
@straight_edge88: ugyanabban az időpontban fizették ki különböző helyeken?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! "…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :) " (Sziszka77)..
Zden 2013.02.05 09:36:58
@lacko.molnar: Az szép lesz.. Köszi!
Zden 2013.02.05 09:38:00
@bakker.: Köszi! Ráadásul nekem pont a második félidőre volt tippem..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Zden 2013.02.02 12:24:28
@andros: Törökben semmi bizodalmam valahogy, nem is tudom miért :)Akkor inkább Brest-Nice H
Zden 2013.02.02 12:27:13
@pannonymous70: akkor jó lesz az a szalka hendi d-re ! (:
Zden 2013.02.02 13:03:16
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /: Üdv! Mi a mai francia meglátás körvonalakban?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A jó, színvonalas bajnokságokban a kiszámíthatatlanság azt jelenti, hogy bárki LEGYŐZHET bárkit, míg a színvonaltalan, gyenge bajnokságoknál viszont…..
Zden 2013.02.01 16:12:16
@lancelotbéka: köszi a tegnapi ajaxos over tippet! kár, hogy az alba volánt is ráerőszakoltam a szelvényre, pedig jók voltak a 2-3 gólok is! mai meglátások vannak már?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, sohasem talál kedvező szelet" (doyen)..
Zden 2013.01.28 20:23:01
@Afterforever301: Üdv!Felraktam a korongot kapuba juttató játékosokat (hármat és 3 mérkőzést tekintve) egy szelvénykére NHL-ből. Reggelire kiderül mit műveltek :)
Zden 2013.01.28 20:38:02
@Afterforever301: Ok. Aztán majd ötletelünk! Amúgy is itt mindenki kísérletezik folyton ahogy látom :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Zden 2013.01.27 20:24:09
@Afterforever301: Szia! Szeretnék egy kis segítséget kérni NHL-hez. Tudnál pár oldalt említeni, ahol érdemes nézelődni? Te mit használsz legszívesebben hozzá? Köszi előre is, ha tudsz hasznos infót!
Zden 2013.01.27 20:40:46
@Afterforever301: Köszöntem. Igen. Szeretek ott játszani. Van két iroda a városban. Jó arcok járnak be és mindenki "szakértő" :)
Zden 2013.01.27 21:03:27
@Afterforever301: Sajnos nem így van :) Múltkor bejött a Fekete Laci és 10 percig viccet mesélt, aztán megkérdezte a helybeli arcokat, hogy a Poprád az jó-e lessz neki vagy rakja inkább a Kassát, mert momentán nincs csak 200 eurója :)