Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord98

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Call of Duty: Modern Warfare igen hosszúnak ígérkező elemzése ezzel a cikkel kezdődik. Az első pár momentumban kézhez kapunk egy G36C típusú gépkarabélyt, majd egy pár táblát lelőve ugye CoD- októl megszokott módon felvesszük a másodlagos fegyverünket ami ennek a tökéletes…..
Xbox 360 games/LIVE Nemsokára... 2011.06.24 18:36:35
Sziasztok!Lord98 jelentkezik azzal a ténnyel, hogy a blog nem üzemel teljes egészben. Ugyanis még nem szereztem be pár fontos dolgot (pl.: LIVE, videoszerkesztő program...). A jelen helyzetben pedig fegyverelemzéseket, CoD 6/4 misszió leírásokat találhattok a blogon.Jó…..
Pc/PS2 Játékok Haditechnika:AK-47 2011.04.08 18:45:00
Eljött a pillanat, a fegyverek cárját fogom bemutatni nektek. Dőljetek hát hátra, és élvezzétek! A fegyver tervezőjét Mihail Tyimofejevics Kalasnyikovot a II. világháborús ellenfél, a náci Németország sikerfegyvere, az Stg44 külseje ihlette meg. A szovjet fegyveres erők…..
Az első cikkem haditechnika leszÍme hát a Sten Mk. II: A Sten géppisztoly a második világháború egyik legismertebbfegyvere volt. A brit katonák körében talán ez volt a legelterjedtebb fegyver, de a gyalogság és a légideszantosok szívből útálták. Nagy-Britannia…..
Pc/PS2 Játékok A blog 2010.11.02 19:13:44
Tudnivalók:-a blogon tilos a káromkodás-ha nem tetszik a videó/fegyver ismertetés stb., akkor kérlek ne úgy írd le, hogy ''hudeszar'', vagy ''naongagyi'', hanem mutass rá a hibára és én megpróbálom azt kijavítani.Üdv.:Lord98..
Mo$qUiTo Szevasztok! A mai napon elemezgettem kicsit a blog látogatottságát, és bár nem túl sokkal kisebb, mint a PCJE-en volt anno, valamivel szerintem több is lehetne. Ezért azon gondolkodtam, hogy egy promóciós vidit kéne összedobni a blognak, amiben röviden jellemezném ami itt…..