Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agitoth

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látom, otthon is vihar van. Milyen hasznos, hogy beszereltem ide jobb oldalra ezt a két kis hőmérőt! Itt ma meglehetősen rapszodikus volt az időjárás. Párás harminc fokkal indítottuk a délutánt, majd kitaláltam, hogy elbiciklizem a boltba. Verőfényes napsütésből indultam…..
A mai napon Janne magával vitt dolgozni a méhekkel. Méhkirálynőt kellett keresnem, teljesen beöltözve (azért majdnem 30 fok van itt is), több százezer méh között turkálva. Megtaláltam őket. Nagyon szépek. Tudtátok, hogy koronájuk is van? Én régebben mindig úgy képzeltem…..
Ez egy rendhagyó bejegyzés lesz, amely már abból is látszik, hogy habár továbbra is kétnyelvű a cím, nem úgy, mint eddig. Ennek következtében némi magyarázatra is szorul, bár aki rendszeres olvasója blogomnak és az mkkp munkásságát is figyelemmel kísérte az utóbbi…..
tutua- Megtenned kerlek, hogy felkutatod es rendelkezesemre bocsatod a cumimat? (tutti=cumi)tujja- Szeretném, ha követnél, mert a segitségedet szeretném kérni valamiben. (tulla=jönni)kakka- Van egy olyan érzésem, hogy a pelenkam ürüléket tartalmaz/ fog tartalmazni, es arra szeretnelek…..
agitoth 2011.06.01 17:07:55
Elöször is haromszoros hurra Aleksi-nek, aki az en hösöm, es hoz nekem magyar billentyuzetet!!!!!! Holnap repul, hogy velem mikor talalkozik nemtom, de mindenestre holnap mar lesz az orszagban egy nekem szant billentyuzet...:)Itt Ejjel fel egy van mar, a napocska ugy egy oraja ment le...…..
Tegnap este elmentunk biciklizni a környekre (igen, szerencsere van egy plusz bicajuk szamomra, egesz jo canga, csak epp kontras, nincs rajta kezifek, es egyelöre kicsit szokatlan) Par percre innen van egy patak...hat, ennek nagyon megörultem:) Imadom a patakokat:) Amugy meg persze erdö meg…..