Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AppleJuice

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes koncepciót találtak ki a Fővárosi Gázműveknél. Október óta a XIII. kerületben több társasházban egyszerre cserélik az összes gázcsövet, csak közben megérkeztek az éjszakai fagyok:Holnap 3 hete lesz, hogy gázszolgáltatás a házunkban Budapest közepén, a XIII.…..
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
A világért sem szeretnénk negatív képet festeni a Rádió Taxi 2777 forintos akciójáról, de újabb olvasónk levele szerint - aki persze lehet, hogy pont ugyanazzal a taxissal találkozott - a taxisok alternatív megoldásokat kénytelenek bevetni, hogy ne ők fizessék meg az akció…..
AppleJuice 2010.08.11 13:42:22
@enamel:
Az a bizonyos mínusz szaldós dolog tévesztett meg.
AppleJuice 2010.08.11 14:12:59
@Tarika:
"sajnos, nemigen akad más lehetőség."

Ne haragudj, de ezzel nem értek egyet.
Másik lehetőség mindig van, legfeljebb nem érdekli annyira, vagy nincs szükség a váltásra. Esetleg a képzettség hiánya még felmerül. Vagy a fix munkarendé, amit néhányan nem viselnek el.
AppleJuice 2010.08.11 14:19:21
@Tarika: Akkor az valószínűleg egy új autó. Ezesetben, ha tényleg nem fogja behozni az árát, ez egy rossz befektetés volt. Gyorsan túl kell adni rajta, amíg még lehet, aztán lehet másba fogni.
Volt ez a poszt, ahol a fényképen úgy tűnik, hogy a kisebbik székesfehérvári Tesco előtt a mozgáskorlátozott vásárlók számára fenntartott helyeken parkol a Quad Light két reklámkocsija. A cég vezetője szerint nem, hiszen nincs felfestve jelzés az aszfaltra, illetve szerinte a…..
AppleJuice 2010.08.05 14:39:21
www.jogositvany.hu/dw_common/kresz/KRESZ1.htm

lap alján:
"a nyíl iránya a korlátozás alá eső terület felé mutat, 62. ábra"

Tehát terület felé, nem egy parkolóhely felé.

Vagy lehet, hogy rosszul értelmezem?
Korábbi posztunkban olvasónk, a leendő apa azon bukott ki, hogy a Péterfy kórházban ingyen, OEP-finanszírozásban nem mehetett be az ultrahangra a feleségével, 9900-ért viszont igen. Az érintett - aki ezt a kommentek közé már megírta - itt válaszol: Tisztelt Homár, mint…..