Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ero-Sennin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Microsoft + Intel = Apple 2011.06.04 13:11:00
A MacDailyNews talált rá a hírre, figyelve a három cég piaci értékét. A hétvégi zárásra ugyanis az Apple értéke elérte a Microsoft és az Intel piaci értékének összegét.A Microsoft 201,6 milliárd dollárt, az Intel 115,2 milliárd dollárt ér a részvények értéke alapján…..
Oxford első zöld és nő polgármestere elkötelezte magát, hogy változtat a közlekedési szokásokon, és hivatali ténykedéseivel nem szennyezi tovább a bolygót. Elise Benjamin május 19-én veszi át a brit egyetemváros vezetését a jelenlegi polgármestertől, John Goddard-tól. A…..
Ero-Sennin 2011.05.08 14:09:53
@hefi_: abbol a 7 milliardbol a legtobbnek kerekparra sincs penze :)
Figyelem: spoileresAz Eredet nem csak az év egyik sikerfilmje, hanem nézők ezreinek agyát mozgatta meg az alkotás,  különféle fórdumokon vitáznak, eszmét cserélnek, megosztják véleményeiket (nálunk is volt néhány Elanor kritikájánál). A film végén Cobb megpörgeti a…..
Nem kisebbítve Christopher Nolan filmjének erényeit, nyugodtan kijelenthető, hogy az Eredet történetében kevés olyan elem található, amelyet ne láthattunk volna korábban különféle sci-fi és cyberpunk-klasszikusokban. Piszkos12 rovatunk mostani különkiadásában összeszedtük az…..