Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b-factory

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában kicsit besűrűsödtek a programok, remélem sikerül az elkövetkező hetekben egyenesbe jönni, a blogom elúszása a legkisebb probléma. Ha minden jól megy igyekszem részletesebb beszámolót is írni az alábbi helyszínekről. Pedig ezek még csak rajta sem voltak a második féléves…..
Amikor 2008-ban a történelem ismételte önmagát, és beköszöntött egy világméretű szívás, hirtelen mindenki rájött, hogy pazarolni menő, csak nem éri meg, és addig szabad nyújtózkodni, ameddig a takaró ér. Probléma ez a szent gazdaság számára, hiszen ha a jónép nem költi a lóvét, nincs kikből megélni,…..
b-factory 2016.01.10 19:02:27
@Patrick Bateman: Több helyen is így hivatkoznak rá, én is láttam....

Egyébként a gazdaságot pörgetni kell, mert abból van adó.
Ahány lap, annyiféle hozzáállás a Nagy Magyar Médiaháború avagy az újraértelmezett Októberi Sajnálatos Események tegnapi történéseihez (itt bővebben, itt összefoglalva) a nyomtatott és elektronikus sajtóban. Persze érthető, hogy egy kormányközeli lap nem foglalkozik az…..
b-factory 2015.10.16 16:18:53
A tegnapi nap a magyar médiatörténet egyik legviccesebb óráit hozta, hiszen délután háromkor még úgy tudtuk, hogy a TV2 tulajdonosa Andy Vajna, akiről az elmúlt két napban minden újság azt írta, hogy Orbánnak vette meg a tévét, bejelentette, hogy az új rezsimet Dirk Gerkens, az…..
b-factory 2015.10.16 08:41:54
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Eme ünnepélyes első posztban a magyar vonatközlekedés racionalizálása lesz terítéken. Összehasonlításképpen megnézzük, hogyan működik a vasúti személyszállítás Európa többi országában, a…..
Ezt a rövid mondatot a Belga Ovirap című számában hallottam, de Halász Judittól kölcsönözték ők is (igaz eredetileg Heltai Jenő írta). Szerintem az első szótól az utolsóig igaz. Tudom magamról és az ismerőseimről, mekkora boldogság valaminek úgy örülni, mint egy kisgyerek.…..