Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilabar

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilabar Itt van már a második 2012.02.28 21:25:00
Tegnap sikerült összehoznom a második edzést is. Az első felében anyukám tologatta Benit babakocsiban, én pedig oda-vissza futottam. De mivel nem volt így túl hatékony a dolog, ezért a második felében babakocsival futottam. Így jobban oda kellett figyelnem az útviszonyokra, de…..
Semmiképp és igen! :) Tegnap (szombat) délután megvolt az első futóedzésem. Gyerek nagyizott, én a kedvessel indultam útnak. A futópályára indultunk, de ott 20 centi mély sártenger fogadott minket. Úgy döntöttünk, hogy útszéli futkározás lesz az egyik hátsó úton. Ez…..
Szilabar A nátha árnyékában 2012.02.24 11:30:00
Ez már a nátha 5. napja. Beni még mindig nyűgös és bújós. Az előbbinek kevésbé örülök, a bújósság viszont nagyon cuki. Napközbeni alvásai (egyéni)rekordokat döntögetnek. Az eddig jellemző fél órákból másfél-2 órás alvások lettek. Ilyenkor megpróbálok én is pihenni,…..
Szilabar Újra itt van... 2012.02.23 18:59:00
Nahát, most látom, hogy már majdnem egy teljes éve nem írtam semmit. Beni természetesen azóta már megszületett, már épp annyi időt töltött el kint, mint bent, tehát 9 hónapos.Most abból az okból kezdem újra az írást, hogy kitűztem magamnak egy célt és szeretném itt is…..
Szilabar Felszabadulás 2011.02.27 21:15:00
A hét elején védőnőt és nődokit is látogattam. Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a lehető legjobban vagyunk mind a ketten. A méhszáj is teljesen zárt. Kikérdeztem a dokit a sportolással kapcsolatban. Az volt a véleménye a dologról, hogy amennyiben nem bungee jumpingolni…..
Szilabar Kutyulások 2011.02.16 21:07:00
Még a kutya házhozjövetele előtt gondosan utánaolvastam annak, hogy mi a teendő, ha felnőtt kutya van a családban és kisbaba van érkezőben. Ezek alapján a következő teendők várnak ránk:Elsősorban fontos dolognak tartom, hogy a kutyaszőrrel kezdjünk valamit. Ezt már jóval a baba…..
Szilabar A harmadik trimeszter 2011.02.16 20:31:00
Elérkeztünk végre ide is. Ahogy barátnőm mondja, szinte még csak tegnap csináltuk a tesztet. :) Már csak 3 hónap van hátra a szülésig.Gyűlnek a babadolgok a lakásban. Lassan nem ártana legalább egy új szekrényt beszerezni, mert nem tudom már hova pakolni a holmikat. Nagyjából az…..
Szilabar Ebes dilemma 2011.01.31 00:23:00
A kutya megintcsalk befészkelődött kettőnk közé. Szerintem kicsit megkönnyebbült, ugyanis ma elég súlyos kérdések merültek fel vele kapcsolatban. Konkrétan az ivartalanításról van szó. A kisdög mintha csak tudta volna, hogy mekkora tétje van a beszélgetésünknek, úgy kuporgott…..
A második trimeszter tényleg eléggé eseménytelennek tűnik eddig. Még nem akkora a pocakom, hogy az esetek nagytöbbségében zavarjon, így néha sikerül egy kicsit meg is feledkeznem róla. Ha fekvő vagy ülő helyzetben vagyok és a baba se mocorog épp, akkor nemigazán jut eszembe.…..
Szilabar A pattogó labda effektus 2011.01.20 17:35:00
Délután 4-kor ágyban fekszek. Eddig nagyon nem voltam oda az ötletért, hogy ágynyugalomra ítéltek. Úgy éreztem, hogy minden rendben van velünk, jól vagyunk mindketten. Akkor miért kellene annyit feküdnöm, nemigaz? De tegnap délután rámtört egy nem túl kellemes alhasi…..
Szilabar Hogy lehet? 2011.01.19 23:48:00
Még mindig alig merem elhinni, hogy ez velem történik. Annyi éve vártam erre az időszakra, számtalanszor képzeltem el, hogy mi lesz, ha... És most itt vagyok a kellős közepén és tudom-érzem, hogy most tényleg itt van az ideje, minden rendben van és sikerül. Csak annyi rosszat…..
Szilabar Kérdéses? 2011.01.19 23:26:00
Miért is kezd az ember írni? Valami érdekes történt vele? Valamin nagyon jár az agya és így keres megoldást? Netán unalomból? Egyéb lehetőség?Ha valami bánt, ha valami foglalkoztat és épp nem szívesen osztanám meg senkivel a gondolataimat, akkor rendszerint tollat és papírt…..
Szilabar Az első 2010.08.19 14:45:00
Ez az első. Még nem tudom, hogy fogom-e használni, de kíváncsiságból létrehoztam a blogot. Ha már így sikeresen létrejött: íme, itt egy bejegyzés. :)..