Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BanáNkapitány

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dave's adventures 1. nap 2011.01.18 23:46:00
Majdnem reggel 9-kor kellett talalkoznom Gaborral, majdnem ide is ert idoben:) 10 orakor kopogott Ivan ( a szallasadoja) tarsasagaban... Utana felfedeztuk a helyi szupermarketet, reggeli challenge! Kb azt sem tudtam mi-micsoda, a kenyer volt ismeros meg a borotva. Vegulis hagymas humusszal, kilos…..
BanáNkapitány 2011.01.20 19:44:54
@Đ@ve: Azért jó, hogy az éteren néha egymásba botlunk. Remélem, jól vagytok, és jól érzitek magatokat. Swarmát egyetek ám sokat!:-D
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
BanáNkapitány 2010.12.10 14:01:00
@Rahsid: "jó röhögni a magadfajta ostoba kamu keresztényeken. :) "

Csak nyugodtan, viszont vigyázz! Mert ez a Ki nevet a végén című játék!
BanáNkapitány 2010.12.10 13:30:13
@Rahsid: Annyi eszed sincs mint egy agyhalott hamutartónak. A kereszténység nem egyház.
BanáNkapitány 2010.12.10 13:48:52
@Rahsid:
Az a baj veled barátom, hogy f@szságokat irkálsz, és még büszke is vagy rá. És amikor meg kiigazít valaki, akkor jössz ilyen "500-év lemaradásban vagy" dumákkal. Miért nem mész honfoglalózói, vagy valami?
Augusztus 23-án Afganisztánban meghalt egy fiatal magyar katonanő. Nem jó hír ez senkinek, különösen nem a családnak, a barátoknak és a közeli hozzátartozóknak, és nem vagyunk hozzászokva ehhez mi, hírfogyasztók sem. Ismerve a Magyar Honvédség kvalitásait, már az is csoda, hogy…..
BanáNkapitány 2010.08.28 10:40:41
@pjoti: Tudod, nem akarom elhinni, hogy ennyire nehéz azt belátni, hogy a rendőrnek igenis legalább akkora volt a felelőssége az egyetemista srác halálában, mint aki meghúzta a ravaszt, és ezért kicseszettül nem lehet hősi halott.
Egy egyszerű példa: ha az általános iskolai osztálytársam minden nap végighúztam volna a folyosón, szekáltam volna megállás nélkül, és ő úgy vélné, hogy emiatt revansot kell vegyen rajtam, és mialatt elüt egy kocsival engem egy másik emberrel egyetemben (akinek köze nincs a kettőnk nézeteltéréséhez), akkor nekem SENKI ne mondja, hogy ÉN nem voltam felelős a dologban. Ugyan ez a szitu a rendőrrel kapcsolatban is.
BanáNkapitány 2010.08.28 10:51:08
@Kismac: TE pedig valószínűleg kiegyensúlyozott homoszexuális kapcsolatban élhetsz, amit alátámasztani látszik a Twillight-os avatarod is. Azért álljon meg a fáklyás menet! Amióta világ a világ 1 férfi és egy nő tud normális párkapcsolatban, házasságban élni egymással. A melegek is próbálkoznak, de azért a vak is látja, hogy soha nem megy normálisan. "Szerelemféltés" a gyomrom felfordul ha ilyen f@szságokat kell olvasnom és hallanom.. De Tudod mit? Túllépnék rajta hogy valaki meleg-e, HA! Nem egy ártatlan állampolgár látta volna kárát annak, hogy totálisan labilis kapcsolatból adódóan megölik.

Úgyhogy drága Kismac, menj vissza a vámpírjaid közé és törődj az ő "komoly" és "bonyolult" problémáikkal, és hagyd a felnőttekre a gondolataik kifejtését.
BanáNkapitány 2010.08.28 13:35:19
@prostatikus vogon jeltz: Előbb adj te linket, hogy ezt honnan veszed. Aztán kérhetsz akármit is.
Találtam egy szuper grafikont, amit azt foglalja össze, hogy a nálunk még nem is kapható mobilt hol, mennyiért kapjuk meg. Ugye a T már hivatalosan is bejelentette, hogy forgalmazza majd a készüléket (na most ezen ki lepődött meg?), és elsőként az országban arról is beszámoltunk,…..