Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Me@My

45 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem bírtam tovább és elmentünk egy közeli orvoshoz, hátha már látszik valami. Tele voltam félelemmel és épp hétvégére elutaztunk a férjemmel pihenni. Gondoltam, én nem tudok így kikapcsolódni. Iszonyatos fájdalmam volt a derekamban és megint becsípődött egy idegszál a jobb…..
Tele izgalommal, félelemmel... Legutóbbi bejegyzésem óta a férjemmel jelentős életmódbeli-változást hajtottunk végre és 2014. januárjában már nem is jött meg. Három szép + terhességi teszttel és tele aggodalommal várom... hogy vajon hova póckolta be magát a pici. Végre…..
Be voltam tojva... Én is olvasgatom a fórumokat és kellőképpen ideges voltam előtte. Sőt! Két hasi műtét után minden rosszra fel voltam készülve. Főleg a fórumozgatók azt írták sorra, hogy ha elzáródás van, akkor kegyetlen fájdalmakat élnek át.  Leírom, hogy én hogy…..
Persze, hogy szerda este jött meg, nehogy hétköznapra essen a labor. Sajátossága a helyi labornak, hogy itt időpontot kell kérni. ez egy ilyen esetben, amikor nem tudni, hogy mikorra várható a nemes nap, különösen érdekes.  Csütörtök reggel telefonáltam a labornak, hogy…..
Újra aktuális lett a babablog... Ennek legfőbb oka, hogy végre megtaláltam a nagy ŐT. :-) Fél év után kerestünk egy normális orvost, aki végre foglalkozik is velem. Első körben megnyugtatott, hogy a rövid menses nem feltétlen probléma. Félidőben megnézte a tüszőmet és szépen…..
Eltelt 5 hét a műtét óta... Mensi rendesen megjött pontosan, még a tüszőm is menetrend szerint megrepedt félidőben. Mintha semmi sem történt volna. Viszont pokoli fájdalmaim voltak az első nap, azt hittem ott pusztulok el. 4.héten kellett visszamenni kontrollra, mindent rendben…..
Egy érdekes tapasztalatot azért megosztanék ezzel kapcsolatban. Hónapokig csináltam a reggeli hőmérőzést. Korábbi bejegyzésekben ezt rögzítettem is. Most is vezettem három hónapig, de nagy adminisztrációt nem igényelt a dolog. Három hónapja nekem 36,3 °C volt minden egyes nap.…..
Hát, nem is tudom, mit mondjak... Egyszerűen érthetetlenül állok a történtek előtt. Képtelen vagyok felfogni és megérteni. 2012.07.13. péntek Reggel erős hasfájással ébredtem, pedig előzőleg semmi bajom sem volt. Összekészültem, elmentem dolgozni, gondolva, hogy valami rosszat…..
Újra itt vagyok...  Igaz, most nem konkrétan a babavárás a téma, de szeretném lejegyezni a változásokat.  Megismerkedtem valakivel, amely arra az elhatározásra ösztönzött ismét, hogy tegyek valamit a rendes menses ügyében. Elkezdtem inni ismét a gyógyteákat; szedek folsavat…..
Történt egy-két bejegyzendő dolog az ügyben...Kitisztult a szervezetemből a manapság olyan nagyra tartott antioxidáns és azóta rendre megjön. Csak aloet iszok és méhpempőt szedek, így szinte egész normálisra rendeződött a mensi. Múlt héten voltam laborban (még terheléses…..
Találtam a neten egy olyan orvost, aki talán nem véletlenül kapta a diplomáját...Nem állt érthetetlenül a problémám előtt és egyből tudta, hogy milyen vizsgálatokra van szükség. Tegnap fel is kerestük és nagyon szimpatikus volt! Igazából érthetetlenül állok a kérdésem…..
 Április 10-én végre ismét megjött! Valamikor december elején volt utoljára és ennyi idő kellett, hogy helyreálljon a ciklusom a Forever Living-es termékek szedése óta. Viszont most már azt is tudom, hogy mi okozhatta a bajt...'Kezembe került' egy tanulmány az…..
Először is nagyon boldog új évet mindenkinek! Úgy gondoltam, hogy most valami más megközelítésből szemlélem a témát... Nem említettem eddig, hogy életem pár évvel ezelőtt jelentősen megváltozott. Szüleim révén nem kaptam vallásos nevelést, így a hit nem volt része az…..
Me@My 2011.05.03 14:03:51
@fogtunder..: Bevallom, hogy eddig még nem keresgéltem, de megnézem.
December 6-a óta semmi mensi...Február 9-én elmentünk egy állítólag nagyon jó nődokihoz, aki szintén a természetes gyógymódokkal próbál segíteni. Hosszasan beszélgettünk (1 teljes órát voltunk bent nála), nagyon aranyos volt! Sok mindennel ő sem biztatott, vagy inkább már én…..
Bizony, már két hete nem jött meg...Már annyi mindenre gondoltam, hogy nocsak! Dec. 27-28-án lett volna esedékes, de folyamatosan mensi szerű fájdalmaim vannak azóta is. Egyéb más PMS-szerű tünetek is jelentkeznek, tehát nagyon-nagyon megvisel engem most ez a ciklus. Köszönhetően a…..
Volt már valakinek vérzés nélküli mensese?Nos, nekem ez a legutóbbi annak nevezhető. Minden ugyanúgy zajlott, mintha megjönne: előtte kicsit többet ettem, rendesen fájt az alhasam, szédülés, fáradtság. Ez ált. kezdődik 4-5 nappal mensi előtt és az 1.nap, ahogy megjön, el is…..
Bevallom, most eléggé aggódok... Ma járok a 30. napon és még nem jött meg. Félek, hogy valamit nagyon összezavart nekem ez a sok aloes termék! 26 napra mindig megjött, eddig ritkán 27, legutóbb 28. De 30 napja semmi? Viszont a hasam alja rendesen fáj, mint mensi előtt és minden PMS…..
Érdekes dolog történt velem a minap...Nagy nehezen rászántam magam, hogy elmegyek a fodrászhoz. Legalább négyet útba ejtettem, de mind be volt zárva. Aztán elmentem egy soron következőhöz, ahol a fodrász és a vendég között zajló beszélgetésnek akaratlanul is hallgatója…..
Már jó ideje nem írtam bejegyzést, igazából nem volt miről.Három mensim egész jól alakult, ugyanis az Aloe Vera-tól 5 napig tartott, amely önmagában is hatalmas siker. Mennyiségileg azonban még nem a régi. Viszont a legutóbbi alkalom annyira megviselt, mert nagyon darabos volt, ami…..
Me@My 2010.12.02 18:20:18
@Nikletty: Köszönöm a hozzászólást! Most ismét kicsit reménytelibben állok a témához. Bízom az aloe-ban...
Méhnyálkahártyát nem néztek nálam, mert a körzeti orvosom a fogamzásgátló felírásán kívül semmihez sem ért. Annyi pénzt otthagytunk már orvosoknál és senki nem tudott egy értelmes javaslattal előállni. Így nincs bizodalmam a nőgyógyászokhoz!
Ismételten eltelt egy ciklus és kíváncsian vártam, hogy az aloe készítménynek lesz-e valamilyen hatása, de nem úgy tűnik... Nem lett több a mensim. Pedig a múltkori eset után már kezdtem reménykedni!Tegnap előtt voltam a nődokinál a chlamydia eredményemért (Hála Istennek az is…..
Túl vagyok az utolsó vérvételen is. Ez még az immunológiai vizsgálathoz kell, de az eredmény csak két hét múlva lesz meg. Addig semmi újat nem tudok írni.....
Babavárás a XXI.században Aloe 2010.09.01 14:03:43
Megint történt valami érdekes...6 éve -  a fogigátló után - rendszeresen és pontosan megjön a mensim, de sehogy sem sikerül mennyiségileg megoldani a dolgot. Az orvosok nem foglalkoztak velem, én magam próbáltam valamit tenni az ügy érdekében. Hiszek a természet erejében (és…..
Ma bementünk a progeszteron eredményért, 10,46 ng/ml a 20. ciklusnapon. a referenciaértékre tudok hagyatkozni, amely szerint a luteális fázisban 3,34-25,56 között kell lennie. Sajnos a dokival nem tudtam beszélni, mert nem érkezett meg időben és onnan mennem kellett egyből…..