Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dior.homme

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit válaszolnátok arra a kérdésre, hogy szeretnétek-e New York legdrágább lakásában lakni? Jó Burzsuj-olvasóként vélhetően azt, hogy naná, hogyne, mikor lehet költözni? Én viszont most mégis azt tanácsolnám, hogy fontoljátok meg. Hogy miért? Azért, mert láttam a képeket.New…..
dior.homme 2011.03.18 19:57:24
A LOVE magazin tavaszi/nyári számának számos címlapját láttuk már, többek között azt is, amelyen Kate Moss és Lea T csókot váltanak egymással. A magazinban tovább folytatják a csókolózást is, de a felsőtől is megszabadulnak egyik-másik képen, sőt még Natalia Vodianova is…..
HeStyle Jön a Debenhams! 2011.01.13 14:26:00
Visszatér hazánkba az angol áruházlánc, a Debenhams. Anno, úgy 9-10 évvel ezelőtt már  megpróbálkoztak nálunk, a Camponában volt üzletük, de akkor nem volt nagy kereslet irántuk és kivonultak Magyarországról.  Bár még semmi nincs hivatalosan bejelentve, úgy látszik…..
Az alkalmi és estélyi ruhák nagymestere, Elie Saab 2011-es tavaszi/nyári kollekciója egy kis csalódást okozott nekem. Szépek ugyan a ruhák (sőt, szinte bármelyiket örömmel elfogadnám), de fantáziátlanok... úgy tűnik a tervező ezúttal nem engedte szabadjára a képzeletét, hiszen…..
OurFashion Ez neked casual? 2010.08.24 15:00:00
A Zara megbukott nálam stíluslistázásból, hiszen legújabb 2010-2011-es őszi-téli kollekcióját Casual-ként sorolta be. A kollekcióra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy átlagos, vagy hétköznapi. Nem sok embert látni (főleg Magyarországon), akik így rohangálnak az utcán…..
Vogue Australia - Catherine McNeil    Vogue Nippon - Natasha Poly    Vogue UK - Kate Moss   …..
dior.homme 2010.08.07 15:41:44
Vogue Italia vagy Vanity Fair? Nick Knight vagy Steven Meisel? Kristen McMenamy vagy Lady Gaga? Sok kérdés felmerül a két címlap láttán, így talán csak egy a közös az őszes-szőkés (?) haj. Vagy inkább őszes-szürkés? Vagy teljesen ősz?Mondtam, hogy sok a kérdés. Nekem egyik…..