Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilyennicknincs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan belekezdenek az új alagút belső burkolásába a Margit híd budai pillére alatt. Nyáron „valamikor” már használatba is vehetik a bringások a 90 milliós lukat, amely összeköti majd a rakparton futó északi és déli bicikliutat. Másfél hónapig még biztosan marad az…..
ilyennicknincs 2011.03.09 11:46:41
@Nevem Earl: Tervbe van hogy marnak egy rest a falba ahol elfer a kormany vege. Fel kezzel meg mar mindenki tud bicajozni :)
Komolyra forditva a szot en sem ertem minek csempezni, hisz ugy is ossze lesz firkalva. ismerve a kornyeket lesz ott mas is a foldon :( Inkabb felkernem azt a csoportot akik pl a Moszkva teret raztak gatyaba! Szebb es olcsobb is lenne!
ilyennicknincs 2011.03.09 12:36:52
@liksoft: Igazadvan liksoft! De a morcogas itt arrol szol hogy egy valag penzert csinaltak egy felmegoldast (megint) Ha a hid piller nem tarto szerkezet mint jelen esetben, akkor miert nem tettek meg egy savot a gyalogosoknak. Nem azert mert a bicajosok nagy kiralyok es csak nekik jar az 1x1 sav hanem mert igy biztonsagosabb, es a korulmenyek is megengedik. Lehet akkor mar 130 misikebe kerult volna..... passz
ilyennicknincs 2011.03.09 12:44:21
@2llkedő: Okes! Ertem! Ettol meg biztos lett volna megoldas a nagyobb likra is!