Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Booki

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézd meg videón hogyan ünneplik a Thai emberek az újévet és garantálom, hogy Te is ott akarsz majd lenni inkább jövőre!   A Szilveszteri buli Thaiföldön merőben más, mint ahogy mi az Újévet ünnepeljük Magyarországon. Természetesen nem is Szilveszter a neve, hanem Songkran. Ez náluk egy amolyan…..
Bár Délkelet-Ázsia lassan a világ egyik turisztikai központjává válik, mégis Laoszt egyelőre elkerülte az a hype, ami Thaiföldet, Vietnámot és egyre inkább Kambodzsát övezi. Pedig Laosz nem csak egy izgalmas ötvözete egy zárt kommunista rezsimnek és a buddhizmusnak, hanem a…..
Itt a Fury első előzetese. Milyen? Nagyon férfias, nagyon epikus. Megérte ilyen sokat várni a következő második világháborús filmre. Volt egy idő amikor annyira kimaxolták a zsánert, hogy már csak akkor néztél hasonlót, amikor megvetted az új hangrendszeredet, mert ott minden…..
Ahogyan egyre többet foglalkozom a politikával (a gazdaság miatt), és közeledünk a választási kampányok szezonjához, egyre inkább leszek kétségbeesett, hiszen a demokrácia hazájában nincsen valós választási lehetőségem, alternatívám. Engem nem győz meg, hogy azt mondják,…..
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
Tekerés forgalommal szemben a legzsúfoltabb budapesti főutakon, átgázolás pirosban többsávos kereszteződéseken, ezek az attrakciók rendszeresen előfordulnak a kerékpáros futárok gyorsasági versenyén. A futárok világszerte több mint tíz éve rendezik meg saját maguk számára…..
Bár már a BKK-nak is volt egy BuBi-villantása, úgy tűnik a Magyar Telekom nem várja meg, amíg elindul az egész Belső-Budapestet behálózó bringarendszer. Hogy mikorra lőnek ki a saját projektjükről egy nagy hangú sajtóközleményt, azt nem tudom (meg azt sem, miért nem tették…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..