Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyugati PU

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
Nyugati PU 2010.08.04 11:02:08
Kedves Panni!

33 éves két gyerekes apuka vagyok és a véleményem a következő:
Ha elég bátor vagy, adj ultimátumot a Balázsnak, hogy vagy gyerek, vagy good bye!

Indoklás: az a kis bio óra ketyegés most még halk, de egyre hangosabb lesz, amit csak te hallasz, ő nem és ez meg fogja innentől keseríteni a közös életeteket, amennyiben ő nem adja be a derekát...pl. volt már olyan, hogy este lefeküdtetek aludni és felkeltél mellette és nézted, ahogy alszik? Mire gondoltál? Ha eszedbe jutott, hogy előfordulhat, hogy nem ő lesz jövőbeni imádott gyermeked apja, már nincs sok hátra a game overig.
Ha meg azonnal beadja, akkor fogd szaván, mert akkor meg az a kétség fog felmerülni benned, hogy miért csak ultimátumra hajlandó reagálni? Talán nem szeret? Talán nem lesz jó apja a gyereknek?

Az anyagiak csak kifogás, lustaság, felelőtlenség és nemtörődőmség áll a háttérben, annál, aki fiatal, keres, de ennek ellenére nem hajlandó gyereket vállalni. Szerinted ezt a nálunk szegényebb, de magas népességszaporulatú országokban nem oldják meg? Dehogynem. Kemény szavak ezek, de ha belegondolsz, nagyszülői segítséggel sok minden hiányosság orvosolható, ezt hívják családi összefogásnak. Az anyósok is egycsapásra megváltoznak az unoka jöttére. A végső kérdés mindig ugyanaz: szeretjük egymást? Ha igen, nincs gond. Ha nem, akkor meg kár erőlködni, keress más pasit....

Bevallom, az én gyerekeim születésekor két hétnek kellett eltellnie, mire észbekaptam és kialakult a védő ösztön, de azóta imádom a gyerekeimet és tűzbe mennék értük, ha arról lenne szó.

Egyszerűen teszteld le a pasid, vidd olyan helyre, ahol vannak gyerekek, pl. állatkert és figyeld titkon, hogy hogyan reagál.

Ha van benne türelem és empátia irántuk, minden o.k., ha nem: time to say goodbye

P.s. a legjobb, ha nem hallgatsz senkire, csak magadra!
Nyugati PU 2010.08.04 11:40:21
@darkmirjam:

Igen, értem, mit mondasz, az állatkert valóban kemény terep, dehát az élet kemény...egyébként csak vicces példának szántam, gyakorlásnak jó pl. a családban más gyereke, vagy gyerekes haverok gyerek, a lényeg az empátia és az önzetlenség és a türelem tesztelése.
Nyugati PU 2010.08.04 11:49:57
@Kósza: és Mickthe Pick

Értelek én titeket, én is férfi vagyok! Csak egy dologban különbözöm tőletek: nem csak a saját szempontomból nézem a szitut, hanem a csaj szempontjából is. Szerintem egy nőnek a legtermészetesebb igénye, hogy gyereket akar, erre reagáltam.
Az is persze érdekes, hogy a csaj barátja nem akar, azt is meg lehet érteni, csak akkor szerintem ne fárasszák egymást.

Ami a frázisokat és a közhelyeket illeti: persze igaz, hogy közhelyesen fogalmaztam, de ez a lényegen nem változtat.
Inkább vagyok a családommal és a gyerekeimmel, minthogy a BMW kulcsát pörgessem és a csajommal a hóna alatt kiskutyával eg plázában feszítsek