Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fenyoke

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: The Walking Dead / Facebook Soha nem indított még olyan rosszul évadot a The Walking Dead, mint vasárnap, amikor a sorozat kilencedik etapja kezdődött - írja a Vulture. A 6,1 millió néző nagyjából a fele annak, mint ahányan egy éve ilyenkor a nyolcadik évadpremiert nézték, és a Nielsen mérése…..
A Guardian egyenesen a maximálisra értékelte a lisszaboni koncertet, ahol először énekelt Axl Rose az AC/DC-ben, és a videók alapján valóban semmi gond nincs ezzel. Rose úgy énekel nagyon AC/DC-sen, hogy azért a saját hangja is megmaradt, de zeneileg egyáltalán nem zavaró, hogy nem Brian Johnson a…..
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
fenyoke 2011.03.04 13:44:16
Egyébként vannak bátor emberek (a büntető fékezésről jut eszembe).
Nemrég siettem az orvoshoz ,vittem az asszonyt és időpontunk volt egy elég fontos vizsgálatra. Sajnos az idő szűke miatt használtam a buszsávot is. De a sáv végén ami vissza vezetett a rendes sávba egy nagyobb egyterüben lévő csóka keresztebe állt és lassan még húzta is kifelé a kormányt amikor be akartam sorolni. Emellett az üléből kiemelkedve mutogatott. Nem igazán értettem mi a baja, de mutattam neki ,hogy haladjon tovább mert megy a sor és feltartja. De Ő csak továbbra is büntetett. Amikor végre nagy kegyesen beengedett maga mögé, akkor jött csak a java, mert amikor zöldreváltott a lámpa és megindilt a sor elötte ,Ö nemhogy kihasználta volna ,hogy végre haladhat, hanem kis lendület után többször keményen belesatuzott a fékbe.. Na akkor szállt el az agyam és kiszálltam. Szerencsétlenségére éppen piros lett és nem tudott tovább menni ,ezért kérdőre vontam a viselkedése miatt. Ez úgy nézett ki ,hogy Ő résnyire leengedte az ablakát onnan anyázott.Az ajtót meg bezárta. Ezt onnan tudom, hogy megpróbáltam kinyitni - nem sikerült. Mivel siettem ,pár keresetlen szó után visszaszálltam és mivel más irányba mentem ,a következő lámpánál balra haladtam tovább..Ja és amit nem írtam , hogy egy 2.2Tonnás terepjáróval járok masszív vasráccsal az elején, szóval nem okozott volna gondot szarrá törni a szerencsétlen barmot..
fenyoke 2011.03.04 14:06:33
@Csigorin: "Legkozelebb tord is szarra. Jo, a biztositas kicsit megno, de most komolyan, nem eri meg? Legalabb megtanulja egy eletre hogy nem faszkodunk.
" - megfordult a fejemben , de mint írtam - siettem az orvoshoz. Amúgy én sem szoktam buszsávban közlekdni, ráadásul ebben az esetben is sűrű köszöneteket küldtem az autóstársaknak, hogy be ,meg ki engedtek maguk elé.
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Rengeteg embert ismerek, aki váltig állítja: nem azért jár négykerékhajtású, emelt hasmagasságú autóval vagy kifejezetten terepjáróval, mert - egyéb erények híján - ezzel akar macsóbb, feltűnőbb, férfiasabb és menőbb lenni, hanem kifejezetten praktikus okokból. Például,…..
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
fenyoke 2011.02.02 11:50:49
@Kitzinger: És Jeszenszky kartársnak nincs köze az ArtisJust-hoz?? csak kérdem...mer ha jól emlékszem az ArtisJust nevében szedik a lét a DJ-ktől és nem továbbítják azt az előadóművészeknek, hanem szépen lenyelik, zsebre teszik, elsípolják, stb...csúnya dolog ám ez!!!
Egy biztos: bombasztikus! A mindennapi életben is használható és elérhető árú autók piacán ilyen kis különcöt régen nem alkotott senki. Különösen nem a Nissan... Ráadásul a reklámja is egy igazi főnyeremény. Mesés színkavalkád, egy bájos álomvilág, a közepén a…..
IDDQD Wolfenstein 1-D 2011.01.25 08:42:00
Tulajdonképpen baromi nagy mázlink van, hogy 19 éve (belegondolni is rossz: tizenkilenc éve!), a 2d-s játékok tengeréből Carmackék azzal akartak kiemelkedni, hogy hozzáadnak egy dimenziót, nem azzal, hogy levonnak. Mert ha levonnak, ez lett volna a végeredmény:   (klikkide a…..
Nem először fordult elő, hogy a Való Világ napi összefoglalói vagy kiválasztásai során Sebestyén Balázs fejlett humorérzéke alaposan megtréfálta a műsorvezetőt, de olyan röhögőgörcsöt, mint amilyet tegnap produkált, még nem pipáltunk. A videón még ki is szól a kamera…..
Amikor a köztévé átalakításakor úgy döntöttek, hogy az m2 ifjúsági/gyerekadó lesz, vélhetően nem az alábbi orosz videóban mutatott zenés-táncos műsorszámra gondoltak a műsorszerkezet sarokköveként, de a remény hal meg utoljára, ugye.   ..
A cím nem vicc, valós történetről van szó. De azért mielőtt az autóvásárlás előtt állók önfeledt örömujjongásban törnének ki, annyit nem árt tudni, hogy Toxic Belgiumban él és ez a bizonyos letöltendő büntetés is egy ottani ügyeskedőt érintett kellemetlenül, a hazai…..
fenyoke 2010.12.11 10:47:42
@MaCS_70: Szerintem meg a kereskedő követett el bűncselekményt aki visszatekerte az órát.
Az ,hogy én utánajártam és egy információm volt az autóról az állapotán kívül, az én felhasználhattam volna egy per esetén. De ezen túl már senki nem várhatja el tőlem , hogy eladáskor az amúgy is értékéhez képest nagyon alacsony áron eladott autóm árát még tovább rontsam azzal az információval , hogy ja-ja az autó tényleg jó meg szép állapotban van ezt meg lehet nézni ,ki lehet próbálni, de mivel már 10 éves és 211 Lóerős ezért marhára nehéz eladni DE a km-óra nem annyi amennyi....
Na ki az a hülye aki ezután önként reklámozza ezt az amúgy sem bizonyítható tényt....???
fenyoke 2010.12.11 10:49:07
@MaCS_70: Egyébként meg már elévült :))
 A Mercedes-főnök múltja miatt tartja meg a németet, biztos benne, hogy jövőre teljesíteni fog. "Hogy őszinte legyek, nem, de mivel ismerjük Michaelt, tudjuk, még sokat várhatunk tőle - válaszolta Ross Brawn a formula1.com kérdésére, miszerint megtartaná-e csapatánál…..