Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkalapos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban a híradásokban többször lehetett hallani, hogy nyestek bukkantak fel Budapesten. A nyest nem egy túl ismert vadállat, a vaddisznó, a sün, vagy épp a róka - hogy csak párat említsek az urbanizálódó vadak közül - ismert (mese)alakok, tehát legalább azt tudjuk (mi…..
Egy váratlan hiba miatt nem tudtok sem belépni sem böngészni az Indafotón, a javításon dolgozunk, kérjük legyetek türelemmel. A hibát fél 8 előtt pár perccel elhárítottuk, köszönjük a türelmet és a sok hibajelzést...
Urbanista Van-e pesti koldushumor? 2010.11.23 13:30:00
  Attila lassan házi szerzővé avanzsál az Urbanistán. Legújabb vendégposztjában egy érdekes kérdést vet fel: hol a pesti koldushumor?   Flaszterhumor Most, amikor Budapesten napirenden van a közterületek "hajléktalanítása" és a koldusok megrendszabályozása,…..
nemkalapos 2010.11.28 19:06:57
Nem tudom ki-hogyan van vele,de én rengeteget autózok a városban,/Bp/,s nem tudok úgy bejönni Budaörsről,hogy a BAH. csomópont-tól az Erzsébet híd pesti hídfőéig 2-n oda nem jönnének,s tartják a markukat, Nem lehet nagyobb multiparkolóban leállni,hogy ott se találjanag meg rögtön!!Ez a felállás roszabb,mert ha nem adok,esetleg lapos lesz a kerekem,vagy foltos a szélvédő.Ráadásul,ebből az autóból,már nagyon kevés van,/40 éves/így könnyen felismerhető. Idegesítő,már a látványuk is,mert nem lehet elindulni sem az autóval,mert ott eszi a fene a kezét az atón,ha elindulok,képes földhözvágni magát,s ???KI IS LESZ A HIBÁS??Vagy a nyári ablakmocskolók!!Nekem jöhetnek bármilyen szöveggel,nem látok benne semmi vicceset.Ami vicces volt,az a nyáron történt meg az Alkotás u. Böszörményi sarkán,áll a kocsisor,belsőben másodiknak egy Merdzsó,én külsőben 3-al hátrább.Kéregető sétál a belső sor melett,odaér a merdzsóshoz,de közben zöldre a lámpa,elindulunk,de a belsőben valamiért később indultak meg,nyár,nyitott ablak,mellé a merdzsónak,mi elindul,de áthallatszott a köpés hangja,akkorát csattant a mercinn!!!Lekontrázott,kiugrott a majd 2 méteres pali a kocsiból/ezt már csak a tükörben láttam/akkora taslit adott a pasinak,hogy vagy 2 métert REPÜLT be az esővédő alá.Biztos nem fog többet köpni,ha nem kap semmit!!Szíj,s zokniárus románok,soroljam? Aki sokat autózik,tuti nem lát,hall jópofaságot,mert a hideg rázza ki,ha meglát egy jelzőlámpás kereszteződést,pláne ha meg is állítja a lámpa A Ferenciek terén lévő "kántáló" tényleg kibírhatatlan.Március 15-e téri aluljáróban is a 2-4 hegedüvirtuóz.Hú de elegem van belőlük!!