Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kojaklámpa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Antal blogja Makrancos Lajos 2015.02.08 13:06:57
Most, hogy első meglepetésünkben harsányan kiröhögtük magunkat, majd másnap egyre kényszeredettebben kuncogtunk a meglehetősen vegyes színvonalú karikatúrákon és mémeken, ideje elgondolkodni, hogy mit is érdemes eltenni magunknak a Simicska-kirohanásból. Jól mondja Kósa Lajos,…..
Kojaklámpa 2015.02.08 13:46:37
Én 12 évig dolgoztam egy ilyen főnöknek. Eleinte velem egész normális volt, előbb, mert még új ember voltam, később, mert egyre több dolgot lehetett a nyakamba rakni, és még abba is belementem, hogy ugyanazért a munkáért kevesebbet fizetett.
A másokkal szembeni kirohanásait akkor is nehezen viseltem, de örültem, hogy van munkám. Amikor pedig kezdett velem is mocskoskodni, azzal nyugtatgattam magam, hogy csak üvöltözzön, én igyekeztem közömbös maradni, amivel aztán még jobban felhúztam. Sajnos nála a jutalmazás csak eleinte működött, egy idő után egyre inkább fogához verte a garast, és inkább négy szem közt bocsánatot kért, amiért mindenki előtt leüvöltötte a fejemet.
Egyébként a szókincse is hasonló volt a Simicskáéhoz, kedvenc mondása az volt, hogy "Pótolhatatlan emberekkel tele a temető, amúgy mindenki pótolható." Közben persze sírt a szája, hogy drága pénzen betaníttatja az új embereket, aztán mire elkezdenének hasznos munkát végezni, elhúznak a fenébe.
Annak ellenére, hogy szinte napirenden voltak a súrlódások, talán a mai napig nála dolgoznék, ha az egészségem nem sínylette volna meg a folyamatos stresszt, amiben éltem. Végül több hónapnyi rágódás után bementem az irodájába, és felmondtam. Azóta hol van munkám, hol nincs, nem könnyű, de egy pillanatig sem bántam meg, hogy kiszálltam. Azt annál inkább, hogy ezt a lépést nem tettem meg előbb.
Nagyon nehéz volna megmondani, melyik a Bud Spencer-Terence Hill-páros legjobb filmje. Nekem személy szerint a '70-es évek végi, '80-as évek eleji pofonosztásaik jönnek be a legjobban, mert az általános iskolai napköziben rongyosra néztük anno VHS-en a Bűnvadászokat ("Te mondd, hogy…..
Kojaklámpa 2014.10.28 17:19:15
@teveve: Szerintem az Gérard Depardieu volt a Balekok című filmben.