Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WaltR

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Xtrame Game Remake Információ 2010.08.15 22:49:00
..
A legnagyobb magyar oldal GTA funoknak:gtahungary.hu/Az egyik legnagyobb külföldi oldal, egész mélyen ismerteti a GTA moddolási lehetőségeit. script írás, és egyéb hasznos tutorial leírások is vannak.www.gtaforums.com/Szintén hasznos oldal lehet, sok modot,skint, scriptet lehet…..
Ez a saját készítésű program módosítás, a nehezen megjegyezhető angol CHEAT kódok helyett lett kitalálva, mivel a magyart könnyebben meg tudjuk jegyezni. A játék futása közben szimplán csak be kell írni a kódokat. A lenti linken elérhető az állomány, a csomagban megtalálható…..
Anno amikor megjelent a GTA3 (2002), az embert leginkább a szabad városi kocsikázás élménye ragadta meg. Ám a küldetések folyamán sokszor érezhettük, hogy de jó lenne ha lenne lőszer, vagy de jó lenne lerázni a zsarukat, sőt még jobb lenne megnyerni egy versenyt, valami szupergyors…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
WaltR 2010.08.08 17:53:26