Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vm1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnáljuk, hogy a Pénzcsináló nem nyert aranyszobrot, de Oscar-díj ide vagy oda,  Stallone marad a legnagyobb. TOP10 sportfilm.Már előre jelezzük, a mostani listánk egy összeállítás második része! Korábban összehoztuk a csapatsportokkal foglalkozó filmek tízes listáját…..
Hiába tartják a baseballt a legnépszerűbb amerikai sportnak, hirtelen egyetlen egy tévésorozatot sem tudnék mondani, amiben egy baseballcsapat lenne a főszereplő. Bezzeg az amerikaifutball és holdudvara - rengeteg olyan dráma, vígjáték és reality készült, ami erről a sportól…..
vm1 2011.02.06 15:17:53
@sixx: őőő... én egyáltalán nem szántam kioktatónak a kommentemet, sajnálom, ha te annak érezted, én csak azokat a dolgokat írtam le, amik miatt én úgy gondoltam, hogy az amerikai foci a legnépszerűbb Amerikában.
És amúgy olvasom a blogot :-)
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
vm1 2010.12.10 05:13:59
@Lotterfeld Boholy: abszolút egyetértek.