Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyazat_csaloook

6 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EGy kicsit ellopták az összes számítástechnikai eszközömet 2 hónapja. Valamenyni backup és aktuális üzleti meg egyéb anyagommal együtt. Sajnos ennyi idő kellett hogy elteljen, hogy megint tudjak foglalkozni a kedvenc témáimmal, ami továbbra is valláskritika, csalások és nem…..
 A minap mászkáltam a neten, és így kikötöttem az általam nagyon kedvelt gócponthoz. Ez az a site, ahol a szél osszehordja a hülyéket tudásra szomjazókat( bár most nem tudom, hogy kisebbséget, vagy többséget sértek-e ezzel meg, mint kijelentés) Amiről beszélek, az a…..
Tisztelt olvasók!Esetem melyben segítséget, tanácsot kérnék a következő:Tegnapi napig töltőállomás kezelőként dolgoztam egy benzinkúton lassan már három éve határozatlan idejű szerződéssel egy Bt-nek mely bérelte a kutat.Múlt héten történt, miután ledolgoztuk a 12 órás…..
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
 Grafológia. De szép szó. Jól hangzik. Tudományos. Azt hinnénk a név mindent kifejez. Mint amikor a haverodat "szotyinak" hívod. Azt hinnénk, hogy mindent elárul. Pedig jelen esetben a mi szotyola barátunk magfizikával foglalkozik. Van ugyanis az áltudomány amit…..
vigyazat_csaloook 2010.08.17 11:30:22
@nagyon gromek: igen en idebufiztem valamit beleraktam egy cikket, majd moge raktam egy kiserletvideot is.

Te idaig:Bufi. bufi, bufi bufi, majd megegybufi.

Ertem en. Ott vala az igazsag.

Es a szovegertes kedveert: nem a beirasomat tekintem bizonyiteknak, hanem a videot, es az ezzel foglalkozo cikket.

kommentbe is irhat barmelyik foldonfuto. AMig csak a bufi megy...
vigyazat_csaloook 2010.08.17 14:51:33
@nagyon gromek: :) és akkor körberajzolnád e a grafológia gyakorlati alkalmazását mondjuk csak úgy? már, hogy ha ahogy te mondod a videóak semmi köze hozzá, akkor szeretném tudni, hogy hogy néz ki szerinted?
Nem megállapítja valki, hogy milyen személyiség jegyeid vannak és annak függvényében javasolja h használjanak vagy nem?

:))

semmi köze a grafológiához?:) hogy mersz vitatkozni dunken mcintosh urral aki elismert szakértője a tudományodnak??????

bulvárhír mi. odaphotoshoppolták a srácot ugye?
    2002-ben amikor is az első valóságshow felütötte a fejét elindult a háttérben valami más is. Minden megváltozott atekintetben, hogy az emberek bele tudtak szólni a tv műsorba aktívan. Ha nem tetszett egy szereplő csak fel kellet emelni a telefont, es kezdetben 210…..
vigyazat_csaloook 2010.08.11 22:06:46
@Rékuc: :)) hol próbálom átverni és kit? jah és amikor még videót is rakok be tőlük akkor aztán nagyon átverem a népet. egy kicsit sem titkolom, hogy ők alapmű ahogy a linkek között ott is vannak.

Ez most menstruáció, irigykedés, rosszindulat vagy csak simán kötözködős alkat vagy?
vigyazat_csaloook 2010.08.11 23:37:16
@bubuka_visszater_: nem az a baja ( illetve nem tudom mi a baja azon kívül h láthaóan keresi az élete értelmét), hogy más is csinálja, hanem h alapműként kezelem. Azt hiszi szegény pára, hogy ha minden poszthoz berakja a youtube linket, azzal nekem rosszat tesz. vagy magának jót. TÉVEDÉS!!!

NÉZZE MINDENKI A PEN & TELLER BULSHIT C MŰSORT!!!! KERESS RÁ VAN MÁR 8 ÉVAD.

azt feltételezi-gondolom-, hogy én pénzt akarok keresni a bloggal és " a csúnya lopós mindenit ő majd igazságot tesz. Ezzel szemben nekem tele van a tököm azzal, hogy mindenhol faszságokba utok bele én csak boldogabb vagyok, ha sokan nézik azt a mműsort. max kibeszélik akár itt akár méáshol.

Igaz ugyan, hogy egy barátom azt mondaná, hogy az ilyen kis rosszindulattól fűtött kioktató megmondó nőnek látszó valamiknek legyen ez a legnagyobb boldogsága,hogy azt hiszi belehugyozott a medencébe. De én nem vagyok ilyen, úgyhogy én nem is mondok rá ilyet.

jah rekám, linkek között "ha az istent keresed itt van 2 is = www.penandteller.com ( az első perctől kezdve kint van)
és a másik bejegyzésben: "Aztán kutogattam a kis videótáramban, és rátaláltam egy ezzel a témával foglalkozó-amúgy viszonylag régi- videóra. Ez pedig a pen & teller bullshit című műsora a feng shui-ról."

itt is titkoltam ugye?

mások mesélik, hogy téged divat ignore rakni az indexen. Kezdem érteni miért mesélték.
 Már az elején le kell szögezni valamit: Olyan, hogy könnyű pénz az interneten nincs!    Ha lenne, mindenki azt csinálná. A összes indiai, kínai, európer mindenki. Azaz nem lenne értéke a pénznek.   Nem egy hirdetés/ spam mondja, azt, hogy az ő módszerével…..
vigyazat_csaloook 2010.08.11 21:29:52
@ubul7272:Mondjuk csak most kezdtem a blogolást bár már nekem régóta- most az elején még szépszóval - zavarja a csőröm ez a sok lehúzós köcsög MLM és társai. Most megint alakult valami "közösen kölcsönadunk cég" itthon...

A kintieknek jó. nekik legalább van egy pyramidschemealert.org/ website ahol elolvashatják a legfrissebb lenyúlásokat
Elég mulatságosnak tűnik az alábbi történet, de belegondolva rendkívül bosszantó lehet. Ha egy jós ismeretlenül „rágalmazza” valakinek a hozzátartozóját.Tisztelt Zugügyvéd!A következő, még nekem is extrém problémám lenne: a barátnőm és anyám közt nem igazán…..
Valami furcsa dolog van a világban. Tudom nem is egy, de mégis. Vannak emberek, akik elhiszik, hogy pusztán bútorok áthelyezésével megnő az egészségük, jöbb életük lesz hisz jön az energia....   Már elég régóta van bennem a gondolat, hogy vajh miért érzik úgy embek h a…..
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
vigyazat_csaloook 2010.08.04 16:14:23
@laspalmas: :) a sok o betű a hosszú ó-t jelképezi Mr. nomen est omen...
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..