Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkas

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint már m4r1c egyszer körbe írta (a sárkányozós napot), de én mégegyszer említést tennék róla, csak 1 kicsit más szemszögből... Tudom én nem vagyok olyan poéngyáros mint m4r1c, csak szerintem szebb...(csak ne huzd ki a rutert) Én mikor megismertem a sárkányozást kiskoromban,…..
A tánc, a ritmikus mozgás,a lötyögés,a seggrázás, a bádi múvin...  erről szeretnék kicsit elgondolkodni  elgondolkodtatni . Mint sok hiperaktív gyermeket látott, (és köztudott ,hogy ők igazán szeretnek izegni-mozogni... )emberként vagy vmi olyasmiként, érdekelne mégis…..
..., azaz hogyan zsibbaszuk az agyunk a mai zenékre Hosszú ideig tartó noszogatás után (mint fürdős qrvát ,hogy ne fürgyé le) sikerült rávenni hogy blogolással gyarapítsam az internet adatállományát, persze csakis hasztalan dolgokkal nehogy valami értelme legyen a dolognak.A téma…..
Amikor először láttam a Narancs,Tetves és Dugót,nem tetszett.Jó pár évvel korábban egy szilveszteri buliban voltam,állapotom egy becsületes,az új évet ünneplő magyar állampolgáréhoz volt hasonló.Kellemetes zenék szóltak,amikre roptuk is a táncot a magunk módján,mikor is…..