Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitang rondák a gyerekeket megrontó tanárnők

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog!   Segítséget szeretnék kérni munkahelyi zaklatás ügyében. 4 hónapja dolgozok egy cégnél adminisztrátorként, de már az első napoktól zavart a főnök "közvetlensége". Ez mára odáig fajult, hogy a folyamatos szexuális tartalmú megjegyzések mellett…..
bitang rondák a gyerekeket megrontó tanárnők 2011.04.30 16:15:48
Kedves MHterror blog!   Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e a történetemet. Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy elküldöm önöknek levelemet, hátha ettől legalább jobban fogom érezni egy kicsit magamat. Minden akkor kezdődött, amikor korábbi munkahelyem megszűnt.…..
bitang rondák a gyerekeket megrontó tanárnők 2011.04.29 06:41:10
A múlt csütörtöki konferencián tartalmi, szervezeti és elvi kérdésekről is szó esett. A sajtóban több interpretáció is megjelent, szerintem a valósághoz legközelebb az előbb linkelt MTI-összefoglaló áll, ehhez közelebb már csak az alábbi, mert ebben én foglalom össze azt,…..
bitang rondák a gyerekeket megrontó tanárnők 2011.02.09 17:19:36
@desmondwallace:

Dez,

pont te mondod ezt, aki annyi amerikai sorozatot néz/ill. ír azokról beszámolót?

Érdekes.
Hétvégén a barátnőmmel sétáltunk a belvárosban, aztán a Deáktól a Kálvinig villamossal utaztunk. Ahogy felszálltunk, rögtön feltűntek a hátizsákos, kimerült brit turistalányok, akik egy útikönyvvel és egy nagy, kihajtott térképpel hadonásztak a villamos közepén, és azt…..
bitang rondák a gyerekeket megrontó tanárnők 2010.08.04 14:24:14
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
bitang rondák a gyerekeket megrontó tanárnők 2010.08.04 13:59:51
@markusfalvi: Gondolom mindketten randák vagytok, így nem tudtok válogatni.
Múlt hét pénteken jelentette be az NKH, hogy elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. A határozat szerinti főbb hibákat Hegylako foglalta össze tömören: "Tehát gondok vannak a megállással, de legalább tűzveszélyes és nem lehet…..
bitang rondák a gyerekeket megrontó tanárnők 2010.08.03 14:33:33