Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caviar0912

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel két film is volt, amiről nem igazán tudtam volna egy teljes videó erejéig beszélni, egy videóban elintéztem mindkettőt, a végén egy kis meglepetéssel. ..
Ez a játék rövid idő alatt olyannyira felkúrja az ember agyát, hogy muszáj volt bemutatnom. A videó java része improvizáció, és az egész egyben, vágás nélkül lett felvéve, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést. ..
Ebben a bejegyzésben megtekinthetitek az eddig beérkezett videókat, egyelőre egybesűrítve, majd a díjátadó közeledtével szépen egyesével is kiteszem őket a blogra. A pályázók videóit megtaláljátok a blog bal oldali hasábján is, így ti is nyomon követhetitek az Oscar…..
Még épp belefért az idei évbe Joss Whedon fenomenális sci-fi-je. A Firefly c. sorozat filmváltozata nálunk csak dvd-n jelent meg, mivel hazájában nem tudta beghozni a költségeit, de szerencsére szinte mindenhol rá lehet akadni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert valóban nagyszerű film. Kár, hogy…..
Volt egy rövid kis szünet, de visszatértünk! Sorter nemsokára elkészül a Machine Girl-el, de addig is itt egy kis gyöngyszem-videó Tony Scott 2004-es filmjéről. A tűzben edzett férfi egy emberrablás története, egyszerre meghatóan és kegyetlenül elmesélve. Mindez megspékelve…..
caviar0912 2010.08.03 13:24:02
egyik kedvencem a B13 mellett.mellesleg a zene is nagyon ott van a szeren. www.youtube.com/watch?v=_c1x55t51uc
Ja,és egy fontos kérdés. a Megtorlót nem szeretnétek bemutatni???:)