Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sevin

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok,Sokat gondolkodtam, mire belemertem vágni egy szabad szájú és hangvételű blog írásába.Én egy Kelet-Magyarországi lány vagyok, aki nem titkoltan rajong a lányokkal ill. fiúkkal való küzdelemért. Talán a fiúkkal "csak" azért szeretek küzdeni, mert magamnak…..
A nagy futball derbik, kiélezett összecsapások mindig megosztják a drukkerek vegyes összetételű társadalmát, de ugyan azok a vérgőzös angol, olasz vagy francia drukkerek, akik shurikenekkel, boxerral és egyéb életidegen tárgyakkal mélyítik anatómiai ismereteiket egymáson,…..
Nou San Trafford Mocskos ManUnited! 2008.05.20 12:00:00
(Ahogy tavaly, a szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.) Kedves United drukkerek szerte a világon. Igen, szerte a világon, mert Manchesterben, akit anya szült, az a City-nek szurkol. Tudjuk, hogy sokan…..
Nou San Trafford Mocskos Chelsea! 2008.05.20 12:01:00
(Ahogy tavaly, a szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.) Hogy egy olajtól csöpögő dollármilliókból összevásárolt bohócbanda punnyassza fel a benzinszagú seggét Európa trónjára, azt már azért…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
A német ember egyszerű. Sört iszik, virslit eszik, vígan nyomatja a sramlit, és akkor a legboldogabb, ha mindezt egyszerre teheti egy stadionban. A közhiedelemmel ellentétben mi hittel valljuk, hogy a német meccsek nagyon ritkán unalmasak, ráadásul hajtanak, mint bolond kocsis…..
Még történelemből közepesen kiművelt olvasóinkat sem lepheti meg a hír: megint a németek kezdték. Nagy bátorság volna azonban a DFB Ligakupát valódi tétmeccsnek nevezni, de legalább első blikkre nem sörmeccs-szerű tingli-tanglit láthattak a hosszú  nyári szünet után a…..