Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webguru

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nincs érzékszervünk az idő megtapasztalására. Mindenkiben van valamiféle belső képzete arról, hogy mennyi egy centiméter, méter, kilométer. Vagy milyen erő kell egy kilogramm, 10 kilogramm felemeléséhez. El tudjuk képzelni, mekkora egy köbméter, liter, féldeci, stb. De…..
Az emberiséget régóta foglalkoztatja ez a téma. Mi is az idő?  Mindenki szinte másképp vélekedik róla mégis van egy közös magja ezen megállapításoknak. Ki fizikai, ki filozófiai megközelításből látja, érvel és tapasztal. Az idő észrevétlenül, de könyörtelenül…..
Szeretném prezentálni, a megújított "négyszemközt" rovat első vendégjét: freddyD-t! ...Igen, ő az :) Az interview pár e-mail váltással készült el. Szeretném megköszönni freddyD-nek, hogy szakított rá időt, hogy válaszoljon a kérdésekre :) Kezdődjék hát az…..
Aki kicsit is járatos az internet világában, talán hallott már FreddyD-ről és a munkásságáról ! :) Tevékenysége már bő 3 évre nyúlik vissza. Rossz  vagy enyhén szólva rossz játékokat tesztel és kis videókon bemutatja nekünk, hogy lehetőség szerint kerüljük ezen…..
Egy nemrég nyilvánosságra került, történelminek minősített levél szerint Hitler a szó szoros értelmében árengedményért könyörgött álmai autójának, egy 11/40-es Benznek a megvásárlásakor.        A levél, amelyből a német Bild című napilap…..
Minap egy igen érdekes képet találtam! Ez aztén a FB örület... :)Megcsinálták a második világháborút Facebookosítva. Most legalább fény derül ki mit írt volna az üzenőfalon! :)Amúgy a témára, mármint a FB örületre visszatérve, nemrég a South Park is foglalkozott!Ime:…..
Kedves Látogatók! :) Ezúton szeretnélek értesíteni benneteket, hogy elindult új blogom!Napról-napra új és gondolkodtató cikkekkel szeretnék megosztani Veletek!Bár a blogírásba még kezdő vagyok, de mint mindenbe, ebe is gyorsan bele lehet rázódni! :)Célom nemcsak az, hogy…..