Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trémiki

3 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wmiki "igazsága" A megfáradt 2011.04.02 10:50:00
Megfáradt a jónevű wmiki? Zavarja, hogy az ügyefogyott retorikája ki van tárgyalva, és a hülye is látja (csak rajta kívül?), hogy mennyire a saját badarságát tudja csak ismételgetni? Bárhogy is, de erősítést hív. Butaságrokonokhoz küld, a 2012-es blogra. Ez bizony csúnya…..
trémiki 2011.04.06 13:30:16
@vilagpolgar: :ß
látom csak mocskólódni tudsz szektás troll

látszik hogy csak egy alacsony kövér fehérköpenyes sikertelen pap vagy valami állami intézetben

a tarot sosem téved!!!!négy

inkább azt mondjátok meg buta kisgyerekek hogy mikor válik már szét az ezoterika és a trollkodás?
Rövid összefoglaló a wmiki nevű troll butaságairól, illetve retorikájáról. Ez a post csak azért jött létre, hogy ne ess te is abba a csapdába, hogy eteted a trollt. Szerencsére wmiki retorikája borzasztóan korlátolt, ezért röviden összefoglalható minden eleme: 1. A tudomány…..
A nagy Evolúció–Értelmes Tervezettség vita I. (sokadik meccs, első menet) Ember tervez, a Tervező is tervez. Sosem végzünk ezzel? A Szkeptikus Társaság és az Értelmes Tervezettség Mozgalom kulturált vitája már zajlik néhány hete, így a legújabb ütésváltás előtt talán hasznos lehet…..
Infographics Az Univerzum méretei 2010.12.09 16:25:00
Ha kíváncsi vagy mekkora helyet foglalsz el az Univerzumban nézd meg az alábbi interaktív infografikát, mely a mikroszkópikus világtól kezdve végigkalauzol a jelenlegi ismereteink szerinti 93 milliárd fényév átmérőjű világegyetemen. Nagyobb verzió itt érhető el! The Scale…..
Hogy is fogalmazott anno Lázár János? A Fidesz a magánnyugdíj-pénztári szabályok változtatásával, az állami nyugdíjpénztárba való belépés lehetőségével megteremti az önrendelkezést a nyugdíjpénztári rendszerben.  A Hírszerző és az Index információi szerint: A…..
Kedves MT,   Tisztán teoretikus kérdésem lenne mindenkihez, többek közt az örök észkombájn olvasók zöméhez is. Tegyük fel, hogy van egy cég, ahol dolgozik az egyszerűség kedvéért 100 alkalmazott. Beüt a válság és kirúgnak (a drámaiság kedvéért) 80-at. Marad mondjuk 20…..
 Brother Love a mai írás szerzője - a később íródott Egyházellenes ötlete valójában ezen a poszton alapszik. Az alábbi sorok írója nem ateista, és tiszteletben tartja minden ember vallásos meggyőződését. A modoros hívő „Márk és Krisztián – a…..
trémiki 2010.09.17 16:19:58
@vészmadár (pica pica): látszik hogy csak a hittételeket tudod ismételgetni ahelyett igazi saját értelmes gondolataid és érveid lennének mint wmikinek. Lehet inkább tempolmba kéne járnod egyetem helyett...

ha esetleg a gonosz bloggazda kitiltaná wmikit, itt lehet neki üzenni:
butamondo.blog.hu/2010/09/17/azoknak_akik_veletlenul_kitiltodtak
Bizonyára sokunkkal megesett már, hogy a véletlen miatt nem tudtunk kommentelni wmiki blogján, ami elég frusztráló mivel annyi megválaszoltatlan kérdés van! Ejj ejj ez a véletlen... De most már vége ennek egyszer és mindenkorra! Az alábbi programot használva bárki bármikor…..
Butaság blog Az ember hétalvó 2010.08.03 11:06:00
TényekAlvókNemalvókEmber01. Rövid nyakuk van01. hosszú nyakuk van01. rövid nyak02. nagy agykapacitás02. kicsi agykapacitás02. nagy agykapacitás 03. sima bőr03. mintás bőr03. sima bőr04. nincs farok04. van farok04. nincs farok "Tudományos kutatások kimutatták, hogy a…..
trémiki 2010.08.04 12:00:20
@Haibane: Mocskolódjatok csak rendszerfanatikus hívők, már nem is várom el hogy valami érvetek vagy bizonyítékotok legyen...
trémiki 2010.08.03 13:41:35
@rémTündér /beletemeti a felemást..../: látszik csak mocskolódni tudsz hívő és az alváshoz sem értesz...
trémiki 2010.08.03 14:09:36
@AlbaZen: nem kell megint a mocskolódás, attól hogy a régi blogból véletlenül kibannolódtam, a véletlen itt is jelen van... de nem is várom el hogy megértsétek fanatikus rendszerhívők....
Nem szeretnénk kimaradni a Homeopátia Nemzetközi Figyelemfelkeltő Hetéről való megemlékezésből (bár mintha múlt évben is egyedül emlékeztünk volna), amely pénteken fejeződött be. Ebből az alkalomból egy különleges csemegére szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét. Egy 2006-ban megjelent cikk szerint…..
trémiki 2010.08.03 21:58:54
@Hraskó Gábor: ejj gabi, hát ilyenkor persze kettős mérce van, azok a bizonyított tények és precíz tudományos megfigyelések amik nem a szent tudomány lapjaiban vannak az már ugye rögtön eretnekség? UFOk úgyis vannak, de hát persze ha a szektátok mást mond...
Első alkalommal véletlenül bukkantam rá egy internetes oldalon a Hellinger terápiára, amit egy közismert lélekgyógyító és problémamegoldó, Soma „mamagésa” ajánlott a honlapján egy segítséget kérőnek. Utánanéztem a dolognak, és úgy találtam, hogy az eljárás Magyarországon is egyre inkább…..
Amikor még legoztam (tegnap előtt) volt indiános, tengeralattjárós, meg mindeféle legoemberke, de nem volt olyan amin akár csak egy apró tetoválás is lett volna! Mára azonban elérkezett végre az az idő amikor akár az én gyerekem is játszhatna (ha lenne) olyan legoemberkével amin…..
trémiki 2010.08.03 12:57:31
@gybalazs: mocskolódjatok csak hívők, biztos nektek is van tetkótok ezért vagytok ilyenek, dehát mit várok ezen a blogon...
trémiki 2010.08.03 13:54:27
@zagyvai: azt, hogy váljon szét az állam és a hitoktatás
trémiki 2010.08.03 14:31:01
@rémTündér /beletemeti a felemást..../: azért mert ma már díjakat adnak azért ha jól bemagolod és visszaböfögöd az állami intézményekben tanított hittételeket. Mikor válik már szét?

butamondo.blog.hu/2010/08/03/tudomanyos_dogmak_az_allami_intezmenyekben
Azt már bebizonyítottuk, hogy az ember hétalvó, de vajon mi viszi előre a tudományt? Mint azt kommentekben már sokszor jeleztem, hitem alapja, hogy mindenki azt hihesse amit akar. Nem kell iskola ahol csak a nem működő minden percben változó tudományos dogmákat kell bemagolni, amelyek…..
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
Tisztelt MHTerror! A férjem kamionsofőrként dolgozik, és a tegnap esti tankolásnál a benzinkúton a főnöke egy férfival látta beszélgetni, amiből ő arra következtetett, hogy biztosan gázolajat adott el a tankjából neki. Természetesen semmi ilyen nem történt. Ma hajnalban a…..
trémiki 2010.08.03 13:03:48