Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Málnapálinka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap eljön a Sör Világnapja és ez alkalomból most megosztok pár érdekes tényt a Heinekenről és annak történelméről...
Málnapálinka 2016.08.05 15:29:39
@Willkommenskultur: Nem úgy értették az újrahasznosítást. Azok az üvegek belepasszolnak egymásba, kb mint a lego, és lehet őket - elméletben - téglaként használni, a koncepció lényege az volt, hogy majd a szegények ebből építenek házat. A Heineken múzeumában van is egy kis "minta" fal, hogy hogy tudna kinézni.
Csak aki írta ezt a bejegyzést, az rohadtul nem tudott egyértelműen fogalmazni...
Deansdale Az amcsik idióták 2012.07.25 09:33:41
Két nagyon idióta nép van a világon, nagyon eltérő okokból: az amcsik és a japánok. Hogy a japánok miért, arról talán majd máskor... Az amcsik hülyeségére egy érdekes példa a legutóbbi "batman mészárlás", amikoris egy őrült berontott egy moziba és halomra lőtt egy csomó…..
Asszem nincs mit hozzáfűzni... kisebb-nagyobb szenvedések árán, de csak kész lettem ezzel a videóval is. Hamarosan számíthattok még egy top10-es listára, addig is jó szórakozást ehhez! ..
Most pedig egy darabig választásosat fogunk játszani igaziból, mert pártunk elkötelezett a nemzet és persze a szegedi űrhajók felemelkedése mellett, és ismer egy csomó olcsó szóviccet.Van visszautasíthatatlan programunk és ennek megvalósítására tökéletes jelöltjeink.Épp rá…..